dimarts, 15 d’octubre del 2013

Breu: la descripció física i psicològica I

La imatge ens mostra el rostre d’una noia d’Afganistán. Crec que la cosa més destacable de la seva imatge són els seus ulls verds. Ressalten per damunt de tot. Amb aquests ulls et llança una mirada molt expressiva, molt salvatge i profunda i penetrant. La seva cara no és res de l'altre món, però la té una mica bruta. El seu nas és xato, i es pot apreciar que la seva boca té una expressió seriosa , i també que és petita. Els seus cabells són pèl-rojos i llargs, però la vestimenta que porta ens tapa bona part d'ells. La roba que porta està una mica trencada, és una túnica de color vermell, i està una mica bruta.
Aquesta noia jove sembla una mica espantada davant la càmera de fotos, ja que segurament és la primera vegada que i reacciona d’aquesta manera. Potser el seu tarannà és tranquil quan està amb la seva família i amb els seus amics, però en la foto sembla una mica trista i espantada. Crec que estan vivint una situació difícil al seu país i està trista ja que el moment pel que passen és dur. La fotografia va ser portada del National Geographic i es nota la bellesa que té aquesta imatge si ho mires amb molta precisió.
                                                     Héctor Millán Mangas 1r ESO A

13 comentaris:

  1. M'ha agradat molt la teva descripció, Hèctor, està molt xula jajajaja.

    Aitor

    ResponElimina
  2. És molt xula i està molt bé explicada. Molt bé Héctor

    Elia

    ResponElimina
  3. La descripció té paraules molt curioses que et fan que la vegis més detenidament

    Mark Smithson

    ResponElimina
  4. L'he llegida tota,crec que està genial!!! M'agrada com s'expressa i la forma de descriure-la. El vocabulari esta molt bé,en resum que m'ha encantat!!!
    Berta Peña

    ResponElimina
  5. Aquesta descripció és molt bona. Ha escrit molt bé aqusta descripció i també la descripció està feta amb el passos correctes que va dir la Marina. Molt bé Hector!!!!
    Vicente Beltran

    ResponElimina
  6. Felicitats Héctor !! Has fet una molt bona descripció !!
    Maria Pifarré

    ResponElimina
  7. Moltes gràcies a tots!!!

    Hèctor

    ResponElimina
  8. Héctor has fet una molt bona descripcció de la noïa, felicitats ho has expressat molt bé, i has fet tots els passos que ha dit la Marina

    Marc Totusaus

    ResponElimina
  9. L’has fet genial, no t’has deixat cap detall de la noia, el que més m’agrada és el segon paràgraf, encara que no la coneixes has fet una descripció perfecta.

    Andrea Villegas

    ResponElimina
  10. M'han agradat tant el primer paràgraf com el segon, ja que trobo que has descrit mot bé els seus trets psicològics com físics, el vocabulari és molt extens i molt expressiu.
    M'ha agradat mot.

    Maria del Mar Ubach

    ResponElimina
  11. Està molt ben escrit, has utilitzat un bon vocabulari i la descripcio és breu, pero molt ben feta.
    Felicitats Hector per la descripció!

    Mario Calvo

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.