divendres, 4 de gener del 2013

Breu: la meva germana


Hola sóc l’anella del mig. M’encanta estar aquí amb totes les altres, perquè ens ajudem mútuament, no sé que faria sense elles. Un dia la meva germana em va dir que se'n volia anar. Quin disbarat! I si ella se'n anava jo em quedaria sola, sense ningú! Jo li vaig suplicar que no, però ella tossuda va marxar. Vaig plorar i plorar fins que em vaig quedar sense aigua. No podia dormir pensant que estava sola. La meva mare m’ajudava i feia que no em preocupés, que no hi penses. Jo sabia que em passaria alguna cosa dolenta. I si em queia, i si em trencava. Ai no, si sóc de ferro! Però i si m’abandonaven.... No puc suportar això! Vull que torni, que torni la meva germana! Cada vegada hi penso més i més i més però sabia que algun dia tornaria. A la meva cosina li havia passat just el mateix, quina casualitat oi? Em va explicar que per ella no havia sigut res, una pèrdua i que ja està que en pocs dies arribaria una nova anella i tot solucionat. Allò jo ja ho sabia però la meva germana era la meva germana i ningú la podia canviar, era única. En aquells moments vaig veure una anella al terra molt malament, plorant, no podia caminar i a sobre molt oxidada. Em vaig fixar bé i era la meva germana! Allò no podia estar passant volia sortir de la cadena només per anar amb ella no es podia tornar a unir com ho faríem? En aquell moment vaig veure un home que venia amb un aparell especial per ajuntar anelles. Quina meravella vaig pensar jo mentre ella també saltava d'alegria ja que en pocs moments tornaria a estar al meu costat, unida a mi. Tots la vam rebre amb grans abraçades.
Per mi ha sigut una experiència inoblidable, igual que per a totes, ja que gràcies a l’aventura de la meva germana totes se'n han adonat  que les anelles hem d'estar juntes i no ens poden separar mai. 
Adéu nois i mai proveu de fer una bogeria com la de la meva germana, perquè sinó estareu tota la vida penedint-vos d'haver-ho fet, que és just el que li va passar a la meva germana.

                                                   Laia Castillo Arona 1r d'ESO A                                                                                                                   

5 comentaris:

  1. Sense paraules.... m'ha encantat!!



    Carlos Esteban

    ResponElimina
  2. És molt maco Laia

    Mar. S 1r eso A

    ResponElimina
  3. A mi també m'ha agradat molt Laia, et felicito!

    Paula
    1r ESO A

    ResponElimina
  4. Molt maco Laia. Felicitats (:

    Mar Balseiro

    ResponElimina
  5. M'ha agradat molt el doble sentit que ha utilitzat per dir que és important que estem sempre junts amb la gent que estimem, ho he trobat molt bonic.

    Alejandro Gálvez

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.