dissabte, 19 d’octubre del 2013

Delivery (o com canviar el propi destí)


Qui creieu que envia la capsa? I per què?

6 comentaris:

  1. Jo crec que la capsa l'envia algú del futur perquè volen que aquest senyor (que és la persona indicada), pugui canviar el lloc on viu i que no segueixi així a la època del futur.

    Hèctor 1r ESO A

    ResponElimina
  2. Al igual que l' Hèctor, crec que ho envien del futur. Les persones del futur veuen la situació que estan passant a causa de la contaminació i volen canviar el destí, perquè així les persones no visquin el mateix que ells han passat.

    Clara Sánchez 1r ESO A

    ResponElimina
  3. Jo penso que li envia un familiar o un amic d’un altre poble o ciutat, perquè vol que hi sigui feliç els pocs anys que li queden. El que li envia ha de ser una persona molt important per a ell.

    Elia

    ResponElimina
  4. Jo crec que aquesta caixa la té guardada el govern d'aquesta "ciutat" .Llavors suposo que una persona que la pot controlar la ha agafat i li ha enviat a l'home perquè no li agrada com està la ciutat en aquests moments. I doncs com sap que a l'home no li agrada la ciutat, li envia perquè sap que ell la farà millor.

    Núria Grau

    ResponElimina
  5. Doncs, jo crec que aquesta caixa li ha enviat una persona d'un altre planeta que des del seu planeta pot veure tot el que passa. Llavors justament li ha enviat a aquest home perquè sap que es molt llest i sap que ell ho pot canviar-ho tot i fer una ciutat mes bonica i alegre.

    Carlota Farré

    ResponElimina
  6. Jo crec que li envia el president de la ciutat perquè ell també vol que no hi hagi contaminació però quan el president tenia la capsa no la va saber fer servir bé i va empitjorar encara més les coses a la seva ciutat.

    Anaïs Alandí

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.