dijous, 14 de novembre de 2013

Breu (1r A)

Un senyor va naufragar amb el seu vaixell i només va poder salvar un llapis de memòria. Quan va arribar, va mirar per tota l’illa i va veure una casa. Va entrar i només hi havia una taula i un llit. Estava a les fosques i va anar palpant fins que va trobar el que semblava una taula. Va mirar si hi havia alguna cosa al damunt. Va trobar un objecte, va sortir a fora on hi havia llum, i va veure que era un ordinador portàtil (Perquè abans algú va descobrir l’illa i va anar-hi amb el seu portàtil). El va encendre, va obrir un document de text, i va escriure un missatge i el va guardar al llapis de memòria. Va agafar una ampolla que hi havia per allà (suposava que seria del seu vaixell naufragat i les onades l’haurien portat fins aquí) va inserir-hi l’USB i la va llençar a l’oceà.
A una ciutat, en Pep va caminant per la platja i allà a la sorra es troba una ampolla, l’agafa i s’emporta a casa l’ USB. El posa a l’ordinador i llegeix el text. Truca a un amic que és mariner i li diu: HEM D’ANAR A UNA ILLA A AJUDAR A UNA PERSONA!!!!!

El divendres a les cinc de la tarda surten a la mar, quan ja feia tres hores de la sortida veuen una illa. Miren les coordenades a veure si coincideixen i van a veure si hi ha algú. Desembarquen i van a mirar per l’illa, i quan veuen la casa entren a dintre i miren. Hi troben el nàufrag i se l’emporten a la gran ciutat.
                                                                    Abel Manzano 1r d'ESO A

9 comentaris:

 1. M'encanta aquesta foto és molt original.

  Elia

  ResponElimina
 2. Hola Marina, et volia comentar que em va agradar molt l'activitat que vam fer a la última classe, podrem tornar a fer-la algun dia d'aquests?

  Aitor

  ResponElimina
 3. A mi no m'agradaria gens ser el nàufrag... Però el text li ha quedat molt bé a l'Abel.
  Anaïs

  ResponElimina
 4. Abel, tens molta imaginació, has fet bona feina.

  Sara Avilés

  ResponElimina
 5. A mi m' ha agradat, perquè l' historia es molt original i creativa, feliçitats Abel

  Marc Totusaus

  ResponElimina
 6. Per fer aquest breu has tingut molta creativitat !!!!!!
  M'agrada molt el breu
  Marta Carrasacal

  ResponElimina
 7. Per fer aquest breu has tingut molta creativitat i imaginació!!!!!!
  Marta Carrascal

  ResponElimina
 8. gràcies, moltes gràcies
  Abel Manzano

  ResponElimina