dijous, 13 de febrer del 2014

Sociolingüística: el cas del català


La llengua catalana no és oficial a Europa. Plataforma per la llengua, una ONG que defensa l'ús del català, ha elaborat un vídeo que explica quines llengües són oficials a Europa, quan ho van ser i el nombre de parlants de cadascuna
Mireu-lo i traieu les vostres pròpies conclusions.

8 comentaris:

  1. Està molt ben fet el vídeo, m'ha agradat molt. Però jo pensava que el català estava a l'Uniò Europea, m'he estranyat que no ho estigui i les demès llengües si.

    Elia

    ResponElimina
  2. Estic d'acord amb l'Elia, és molt xulo el vídeo! I jo, també, pensava que el català era una llengua oficial dins la Unió Europea.
    Maria Pifarré

    ResponElimina
  3. Jo crec que el català hauria de ser un llengua oficial dins la Unió Europea ja que el seu nombre de parlants és superior al de moltes llengües que són molt menys parlades i considerades oficials.

    Alejandro Gálvez

    ResponElimina
  4. el video és impactant, ja que igualment que no parlis el català si veuen el video segurament tambè els hi semblaria una injusticia!
    Mar Sanz

    ResponElimina
  5. Jo no entenc com no han complert la seva promesa si el croat es un idioma oficial perquè el català no ho pot ser????

    Marta Carrascal

    ResponElimina
  6. M'encanta aquest video Marina! T'ensenya moltes coses,com per exemple aquest video per als catalans ens demostra injusticia,perquè: Si tanta gent parla el Català,perquè no es una llengua oficial?

    Patricia Cortés

    ResponElimina
  7. Aquet vídeo m'ha fet reaccionar i veure que els polítics no fan res de res perquè el català es pari de parla a tot el món i s'extingeixi. Estic bastant indignada amb el polítics!!!

    Marina Molas

    ResponElimina
  8. Es un vídeo molt interessant

    Erola Fernandez

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.