dimarts, 20 de desembre del 2016

La vida regalada

Una nena descobreix que té una nina màgica que li pot fer els deures, i que gràcies a això, sense fer res, pot rebre els mateixos mèrits que si treballés. L'animació The Easy Life, dirigida per Jiaqi Xiong, evidencia com el valor de l'esforç, la responsabilitat i la perseverança és el que et dóna vida i et fa créixer tant per dins com per fora.



Per què la nina es fa gran a la mateixa velocitat que la nena decreix?

29 comentaris:

  1. Perquè el que passa és que si la nina fa els deures i la nen juga es com que li roba la inteligencia i es fa mes petita i la nina mes gran.

    Pol jardí

    ResponElimina
  2. JO CREC QUE ES PERQUÈ LA NINA ESTÀ APRENENT MOLT AMB ELS DEURES I LA NENA NOMÉS FA QUE JUGAR A LA CONSOLA I JA NO APREN MÉS I SI LA NINA APREN MÉS QUE LA NENA CREIX I LA NENA DECREIX

    ResponElimina
  3. Perquè està fent deures de grans i quants més faci més gran es farà

    ResponElimina
  4. JO CREC QUE ES PERQUÈ LA NINA ESTÀ APRENENT MOLT AMB ELS DEURES I LA NENA NOMÉS FA QUE JUGAR A LA CONSOLA I JA NO APREN MÉS I SI LA NINA APREN MÉS QUE LA NENA CREIX I LA NENA DECREIX

    Roger Bota

    ResponElimina
  5. La nena es fa més petita perque la nina va aprenen mentre la nena juga i pasa del les seves responsabilitats perque sap que la nina li fara els deures.

    ResponElimina
  6. Jo crec que el que passa és que la nina va aprenent i va creixent i la nena no fa res més que jugar i llavors
    la nina creix i la nena no i llavors la nena l'acaba substituint a la vida normal i la nena acaba sent una nina com era abans la nina i això és un cicle. Segurament després la nina farà el mateix a una altra nena.
    Àlex González 1r ESOB

    ResponElimina
  7. Perquè la noia va deixar de estudiar llavors la nina va començar a apendre llavors es fa amb la identitat de la noia
    Albert Fort 1rESO A

    ResponElimina
  8. Perquè a mesura que la nena es va fent gran la nina es fa responsable de la vida de la nena, llavors la nena es va fent petita i la nina es va fent gran.

    ResponElimina
  9. La nena és converteix en nina perquè la nina va agafant una mica de la seva vida fins que li treu tota la vida

    Arnau Villegas 1r ESO

    ResponElimina
  10. La nina es fa més gran perquè va aprenent i com la nena no fa els deures i no para de jugar es fa més petita

    Marta Herranz

    ResponElimina
  11. Jo crec que és perquè el fer els deures és part de l'humà ja, i com que ho està fent la nina, la nina és com que li roba la humanitat que té la nena, i la nena va decreixent perquè ja no té més utilitat ja que no fa res i llavors es converteix en nina.

    Carla Payés 1r ESO

    ResponElimina
  12. jo crec que es torna gran la nina perqué com que apren i fa alguna cosa i la altre juga i es va fent petita perque no fa res fins al final que la nina va el cole i la altre es queda petrifcada

    Xabier Cernuda

    ResponElimina
  13. Jo crec que la nina es fa més gran perquè te la intel·ligencia tant avançada que creix i com la nena està jugant representa que en sap menys i per això és fa més petita.
    IKER CAMPILLO

    ResponElimina
  14. Jo crec què és perquè la nina apren i la nena juga, i com estudia la nina, el coneixement la fa gran, i la nena com no estudia acaba tenint la ment d'una nina.

    Alberto Díaz

    ResponElimina
  15. Jo crec que es fa petita perque no es guanya el seu lloc per si mateixa no per la nina.
    A la nina li va passar el mateix i per aixo es va esforsar per esta com la noia

    ResponElimina
  16. Jo crec el el coneixament la fa creixer, a la nina, però a la noia, només juga i s'acaba convertint en una joguina, perquè la seva mentalitat es de jugar.

    Abril Alandí 1r ESO A

    ResponElimina
  17. Jo crec que la nina és fa més gran perquè té la responsabilitat de fer els deures de la nena i la nina va absorbint coneixement. Mentres la nena juga a la màquina en comptes de fer els deures va perdent coneixements i es va fent petita com quan era abans la nina quan no feia res.

    Anna Feng Casaus 1r ESO A

    ResponElimina
  18. Jo crec que la nina es fa gran perquè aprèn coneixements i s'esforça, i en canvi la noia es fa petita i no aprèn coneixements i s'esforça.

    Maria Blanes
    1r ESO B

    ResponElimina
  19. Jo crec que la nina es fa gran perque agafa la responsabilitat de la noia i la noia es fa petita perque no fa res
    Nerea Amelibia

    ResponElimina
  20. Jo crec que la nina es fa gran ja que ella ho fa els deures i es ja com una nena que es petita pero que a mesura de que l'altre nena no fa res totala responsabilitat la porta la nina fins que arriba un punt que ja es gran i la altre no
    Maria del Mar 1 d'eso B

    ResponElimina
  21. Jo crec que és perquè la nena com no fa res ja no creix i la nina ho fa tot llavors ella és la que creix.

    Arthur Casas 1r ESOB

    ResponElimina
  22. jo penso que la nena va decreixent perquè en el vídeo volen que vèiem que sí no fas res només jugar doncs que et converteixes en una nena petita per aixo l'altre nena comença perquè és com que s'esta fent gran i per això comença a créixer.
    Briana Lijerón 1 d'eso B

    ResponElimina
  23. Jo crec que la nina creix perquè com te ganes d'aprendre i d'estudiar, va a l'escola i va aprenent coses de la vida i es comença a fer mes madura. En canvi, la nena com no te ganes d'aprendre i sol vol jugar es va fent mes petita fins a ser una nina, ja que les nines sol serveixen per jugar.

    Clara Tixier

    ResponElimina
  24. El que jo cerc que li pasa esque com la nena no fa els deures perd coneixament i es fa petita pero la nina o sigui la joguia es fa gran perque ella te coneixaments fa els deures i per aixó és fa gran

    Sergi Novosselov

    ResponElimina
  25. Hola Marina, jo crec que la nena decreix ja que no aprén a ser responsable,a esforçar-se per alló que vol, es a dir torna a ser com una nena petita, en canvi la nina tot el contrari, ella es responsabilitza dels deures de la nena, i dels seus somnis, el qual fa que ella es torni humana i vagi a l'escola per aprenndre i la nena sigui una joguina i axi pot jugar tal i com ella volia


    Emma Cano 1r ESO A

    ResponElimina
  26. Jo penso que el que ha passat és que la nina cada vegada que li feia els deures a la noia,"agafava" coneixements i intel·ligència, en canvi la noia com oblidava les seves responsabilitats i els seus reptes i l'únic que feia era jugar, es fa petita perquè com ja no té coneixements ni intel·ligència ni reptes és com si ja no fos humana. En canvi amb la nina passa tot el contrari, ja que ella a anat aprenent i se'n més humana.

    Adriana Salla 1r A (Ferran)

    ResponElimina
  27. Jo crec que la nina creix perquè es fa responsable i la noia es fa petita perquè deixa les seves responsabilitats. Com que no fa els deures es fa petita.

    Emily Piqué

    ResponElimina
  28. EL QUE PASSA ES QUE LA NENA VEU QUE UNA NINA LII ESTA FENT ELS DEURES, S'APROFITA DE LA NINA PER QUE LI FAGI ELS DEURES I ELLA ES POSA A JUGAR FINS QUE ES COMBERTEIX EN UNA NINA I LA QUE AVANS ERA UNA NINA ES FA UNA NENA.
    daniela català 1r eso b

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.