dijous, 30 de gener del 2014

L'enciclopèdia dels jocs de la fam

Un company vostre, l'Omar, ha descobert una enciclopèdia sobre el Jocs de la Fam. Molt adequada per aquells que us apassioni la trilogia. Podeu clicar AQUÍ


8 comentaris:

  1. Hola, jo voldria recomanar aquests tres llibres dels Jocs de la Fam, a l'igual que les pel·lícules; és una trilogia boníssima, i les pel·lícules són molt entertingudes, us recomano que llegiu els llibres i mireu les pel·lícules.

    Hèctor Millán

    ResponElimina
  2. Gràcies Marina per penjar-ho i gràcies Omar per descobrir-ho. Jo encara me'ls estic llegint, no me'ls he acabat, però m'agrada molt la trilogia. Igual que l'Hèctor, també us els recomano.
    Maria Pifarré

    ResponElimina
  3. Jo sóc una d'aquelles apassionades. Els tres llibres són genials i molt entretinguts. La página web està molt bé perquè t'explica moltes coses sobre els llibres i les pel·lícules. Gràcies!
    Anaïs Alandí

    ResponElimina
  4. Gràcies marina i Omar es una pàgina molt interessant i la triología també esta molt bé.
    Carlota Farré

    ResponElimina
  5. Està molt bé m'encanta jo abans no en sabia molt però ara gràcies a aquesta pàgina en se una miqueta més .Gracies Marina per penjar-la i gracies Omar per trobar-la es molt xula!!
    Marta Carrascal

    ResponElimina
  6. Moltíssimes gràcies als dos, hi ha coses molt interesants.
    Jo me'ls estic començant i hi ha coses molt xules, però també hi ha coses que et fan pena perquè et podria passar a tu també.

    Elia

    ResponElimina
  7. Marina a mi també m'agradaria recomenar els llibres de Flanagan estan molt bé per la nostre edat.
    Abel Manzano

    ResponElimina
  8. He de donar les gràcies a la Marina i a l'Omar. A mi també m'agradaria recomenar aquests llibres( com l'Abel, la Maria i l'Hectòr. Gràcies.

    Sara Avilés

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.