dimecres, 24 d’octubre del 2012

Lectura 1r d'ESO A (12-13)


Quin llibre has llegit a Lectura?

1. Cita el títol i l'autor
2. Explica breument l'argument 
3.  Digues què t'ha semblat la novel·la i el perquè
Totes les respostes a COMENTARIS
                                             Gràcies petits lectors del meu cor!

44 comentaris:

  1. Hola Marina sóc jo el Guillem Bermejo.
    Títol: A reveure capità. Autor: Luigi Garlando

    El conte ve sobre una petit equip de futbol a Barcelona, en el que el seu capità i el millor jugador, el vol fitxar el Barça, i al final sen va. L'equip es sorprèn, i al final del conte el principal enemic, d'un altre equip vol venir-se per substituir al capità, i l'equip té que elegir si es decideix fitxar-se o es queda al seu antic equip.

    La novel·l m'ha agradat, perquè estava molt interesant saber si s'anava o no, i també és el número 7 de la sèrie de llibres, i m'havvia llegit tots els altres 6

    ResponElimina
  2. Hola sóc el Iker i m’he llegit
    El diari de Greg de Jeef Kinney
    És un nen que va a l’institut i que té una vida de gossos. És un nen que sempre li surt tot al revés. Té un amic què es diu Rondney i que al final no se si son tant amics. Va de la seva vida dia a dia fins que comença el curs fins que s’acaba.
    Al final aconseguirà el seu amor perdut que mai trobarà?
    Això ho sabreu si ho llegiu el llibre ;)
    M’ha agradat sembla molt infantil però hi ha paraules i coses que diuen que és molt graciós. Aquest llibre és fàcil i curtes i ho recomano per les persones que li costen llegir.

    ResponElimina
  3. Títol: Las Aventures de Ulises La historia de la Odisea Autor: Rosemary Sutcliff (14/12/1920 West Clandon, Anglaterra – 27/7/1992 Chichester, Anglaterra) Argument: Es la historia d’un guerrer d’Ítaca que després de aconseguir derrotar els despietats de Troya, té un seguit d’aventures molt emocionants, dins de elles pots arribar a viure una fantasia actual i una realitat passada pel lleial rei de Ítaca, Ulises. Opinió Personal: es un llibre molt impactant, amb les imatges que hi ha no hi ha ni per començar, tots em sentit parlar de aquesta historia, però no sabíem que aquest llibre era tant emocionant com un seguit de guerres entre un mortal i el deu tot poderós Poseidon, i tants amors i desamors, morts i assassins, que tenen com a hobby trencar cranis i devorar essers vius, com Ulises té com a hobby trencar cors de fades i deesses de totes les illes del antic i gran món d’aventures d’Ulises.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sóc l'Albert López Pol (oh sento)

      Elimina
    2. Albert, revisa qui és l'autor i afegeix la opinió.
      Gràcies
      M.

      Elimina
    3. Marina, he possat el nom de l'autor que surt al llibre, igual el del llibre és qui la copiat. I la opinió l'he escrit, però m'hi ha sortit tot junt.
      Albert López Pol

      Elimina
  4. Hola, Marina sóc l'Albert Vidal.
    Títol: La meva vida com a estrella de cine / Autor: Janet Tashjian

    El tracta sobre un nen que li agrada molt fer “PARKOUR”, es a dir, va saltant de la paret d’una casa a la paret d’una altre casa. Un dia mentre feia això el va veure un director d’una pel•lícula que es deia Tony i li va dir que si volia actuar a la seva pel•lícula de cinema.
    A ell el que més li va agradar de la pel•lícula va ser el menjar gratis del bufet. Quan el seu millor amic es va entera de que en Dan es volia fer famós, en Matt el seu millor amic es va començar a ficar-se amb ell, fins que va arribar a un punt que li va penjar un vídeo vergonyós al You tube.

    A mi aquest llibre m'ha agradat perque es una història molt interesant. Aquest llibre el recomano.

    ResponElimina
  5. Hola, Marina soc jo, en Joan
    -El meu llibre s’anomena La Puerta del tiempo

    -L’autor se’n diu: Ulisses Moore

    -Ara et faré un petit resum sobre la història:
    Son dos bessons que es muden a Villa Argo, a un poble que se’n diu Quilmore Cove, els bassons es diuen Julia i Jason. Coneixen a un nen que es diu Rick que cassi està atropellat per un cotxe. Per la net en Rick es queda a dormir a casa d’ells dos, per la nit ells volen saber quin misteri hi ha en aquella mansió, obren la porta d’una habitació i torna a veure una altre porta de ferro amb quatre panys, un te forma de cocodril, de eriço, de serp i de porc. Aconsegueixen obrir-la entren a veure que hi ha a dins d’aquella porta i es tanca per un corrent d’aire i no tenen sortida.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Joan, et falta el punt tres, la opinió.
      Gràcies
      M.

      Elimina
    2. M’ha agradat, perquè és un llibre d’aventures i de misteri.
      El recomano a la gent que li agraden aquest tipus de llibres.

      Elimina
  6. Emi i Max el llac assassí
    Va de dos amics que es coneixen des de que eren ven petits , l’Emi i en Max .L’Emi una noia de 13 anys molt riallera , mai pot deixar de menjar xocolata i li encantan els ordinadors.En Max un noi de 14 anys , també és molt rialler , i li agrada saber-ho tot.
    Els pares de l’Emi i en Max tenen molt bona relació i això fa que puguin l’Emi i en Max passar molt temps junts.
    La mare de l’Emi , la Serena, és periodista , a vagades fa la feina a casa però també algun cop a agut de viatge.
    L’Alícia i en Cesc ,els pares d’en Max , els dos són metges i també necessiten viatger per poder curar els països pobres , per això es coneixen tant amb la Serena , fan un bon equip.
    Un dia l’Emi està a l’ordinador i rep un missatge , veu que no és per ella , és per a la seva mare , el que hi deia era que necessitàvem que anés al Camerun a saber perquè hi ha agut tants ferits i que també havien necessitat l’ajuda dels pars d’en Max.
    Després de molts dies van arribar al Camerun i també van anar acompanyats per l’Emi i en Max .
    Després de molts dies investigar van descobrir el que avia provocat els ferits i les mort era el llac uns dolents havien posat una bomba i just quan va explotar van haver moltes persones ferides .
    Els metges , van anar a veure la gent del poble i la serena la periodista va començar a prendre apunts.
    Al cap de molt de temps van poder solucionar el problema i van tornar a casa sans

    marta amat

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Marta, hauries d'afegir la opinió, punt 3, i fixa't d'ara endavant a escriure el teu nom i cognom amb majúscules. Atenció amb les faltes....
      Espero que et recuperis aviat
      M.

      Elimina
  7. Hola Marina sóc la Laia Castillo

    LLIBRE: Els viatges de Gulliver
    AUTOR: Jonathan Swift

    Aquest és un llibre que tracta d’un home al que li agrada molt viatjar.
    Fa un viatge i es perd i apareix a un país que es diu Lil•liput on allà els homes són diminuts. Allà passa moltes aventures. Desprès va a un país que es diu Brobdingnag on les persones són gegants i allà passa perill fins que la reina els descobreix. Desprès d’aquí se’n torna a casa.
    Desprès torna a fer un viatge a un país que es diu Laputa on els homes són molt llestos.
    El viatge més sorprenent és quan va a Houyhnhnms on els homes es comporten com animals i els cavalls es comporten com persones.

    A mi aquest llibre m’ha agradat molt perquè està ple d’aventures. Jo recomano aquest llibre a les persones aventureres que els hi agrada superar reptes

    Laia Castillo

    ResponElimina
  8. Hola Marina, sóc la Paula.
    El meu llibre és: L'assassinat del professor de matemàtiques i l'autor és en Jordi Sierra i Fabra.

    El llibre tracta sobre uns alumnes que odien les matemàtiques, no les entenen i suspenen. Un dia el professor de matemàtiques els hi va explicar mil i un trucs perquè pensessin que les matemàtiques eren un joc, i no només càlcul.
    Desprès de fer exàmens, seguien suspenent, i al professor se li va ocórrer preparar un assassinat on ells havien de descobrí el suposat assassí que va matar al professor.
    Quan van començar les proves, pensaven que no les resoldrien mai, fins que poc a poc es van anar sortint fins ha aconseguir-ho.
    En acabar-les totes en un límit de temps, havien d'esbrinar qui era l’assassí ocult en una prova, en descobrir-ho havien d'anar-hi allà on els esperaven.....(no ho desvetllaré)

    A mi aquest llibre m'ha agradat molt perquè aprens trucs de matemàtiques i historietes d'alumnes de la nostra edat, us el recomano.

    ResponElimina
  9. Hola, el meu llibre s'anomena ciutat d'orfes l'autor es AVI i tracta sobre un nen de tretze anys que ven diaris ( “the world”), la seva família tampoc no te molts diners i aparti d'aquí li passen moltes aventures, en Maks esta amb perill per que la banda dels busca-raons, (el líder del grup és en Bruno)
    vol aconseguir el control de tota la premsa.
    En Maks serà com un detectiu per aconseguir-ho amb l'ajut també de la seva família, viurà delictes i lluitara. Això va ser l'any 1893 a Nova York la zona est de la part baixa de la ciutat.
    Aquest llibre el recomano a tothom perquè amb la música de fons i llegint aquest llibre us asseguro que us agradara.
    Ana Torres

    ResponElimina

  10. BAT PAT EL RETORN AL JURÀSSIC (Roberto Pavanello)
    El llibre parla de tres nens, un ratpenat i un animal prehistòric. Els nens és diuen: la Rebeca, el Martin i el Leo i el ratpenat. Un dia a la nit van anar al museu per investigar i el Bat Pat li porta una caixa i troben un ou de dinosaure i se’l emporten a casa perquè neixi be i cuidar-lo com una mascota i el Leo pensa en fer un ou ferrat i la Rebeca li dui: que no! Al mateix dia l’ou és trenca i sort un dinosaure i és un pterodàtic que és un dinosaure volador com el Bat Pat i quan va nexe li han donar sardines i se’ls va menjar totes. El Marti va agafar un llibre que anava de dinosaures i el títol es deia: el mon perdut.
    La Rebeca, el Martí, el Leo, Bat Pat i el pterodàtic anar a buscar el mon perdut dels dinosaures. Es van ficar ha caminar i doran el viatge és vanj trobar amb un obstacle (un penya-segat molt alt). Quan va fer un desnivell del mar van veure una coba sota l'aigua que era molt fosca i van corre cap ella abans de que l'aigua no arribi a ells. Van arribar a la coba i van anar caminavan tranquils fins que van veure una llum i era el mon perdut dels dinosaures i quan van entra van veure tots els tipus de dinosaures. El tironosaure que estava a la ciutat els va veure i els va anar a perseguir i el Bat Pat va saltar per les lianes i va derrotar al tiranosaure. Van veure un senyor en una reixes i sense menjar i el van treure de la reixa i va vindra el professor i portava dos velocirraptors que son dinosaures molt rapids i el Bat Pat i el pterodàtic va anan excivan les mosegades d'ells i es van xucar entre ells i estavan marejats del cop al cap. Van escapar de sort i van totos tornar tots sans i bé

    Aitor Martínez

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aitor, et falta el punt número 3. fes-lo Siusplau i afegeix-lo clicant respon
      Gràcies
      M.

      Elimina
  11. Hola Marina sóc l’Albert Vidal.
    Llibre: Mitos y Monstruos
    Autor: Laura Buller
    Aquest llibre tracta sobre les històries inventades de la mitologia. T’explica tots els tipus de monstres que hi ha; monstres marins terrestres. El més important es com, perquè es va formar cada monstre.
    Aquest llibre m’ha agradat perquè a mi m’agraden molt les histories d’aquest tipus. Aquest llibre el recomano a la gent que li agraden els monstres.

    ResponElimina
  12. Hola, sóc l’Oriol
    M’he llegit el llibre: “El cinquè viatge al regne de la fantasia” (Geronimo Stilton)
    Aquest llibre va d’un ratolí, en Geronimo Stilton. Aquest rosegador ha d’anar al regne de la fantasia perquè li han enviat una nota que diu que vagi a salvar a la princesa Gaia, la fada de la terra, la germana de Flordiana, la reina de les fades. Quan es posa en marxa ha d’anar a varis regnes per trobar la solució d’uns terratrèmols que hi ha al Regne de la Fantasia. Durant tots aquests problemes que li han anat succeint ha d’anar passant per diferents regnes, com el dels elfs, els dels unicorns blaus... i altres llocs importants com el volcà de foc, la gran biblioteca parlant... Al final al cap de tres dies aconsegueix saber perquè hi ha aquells terratrèmols, i també aconsegueix salvar Flordiana. Després li fan una gran festa al Geronimo per el seu aniversari
    Tota la sèrie aquesta de llibres del Geronimo Stilton m’agraden però aquest m’ha agradat més

    ResponElimina
  13. Títol: L'estàtua sense rostre
    Autor: Miquel Arguimbau
    Argument: L'Amed és egipci i viu a la riba del Nil. Juntament amb el seu amic i servent, ha acompanyat el seu pare arquitecte del Faraó, a una missió molt important. Emprendran un viatge d'aventures, amistat, lleialtat i misteris, que ens transportarà fins als indrets més espectaculars de l'Egipte antic.
    Valoració Personal: Jo recomano aquest llibre per què encara de que el principi és poc interessant, després va agafant més força i es fa molt interessant. Tracta de un noi que sembla amb la seva família d'aventura, i és fa gran per què entén que no tothom viu la seva vida, i entén com és el món de veritat.
    Albert López Pol

    ResponElimina
  14. Hola, sóc la Mar
    Llibre: l’ocell de la revolta
    Autor: Suzanne Collins
    Aquest llibre tracta de com la Katniss la protagonista dels tres llibres dels jocs de la fam. És la cap d’una revolta en contra del capitoli , ella al començament no està convençuda de voler-ho fer ja que té por i no ho vol ; però al final amb ajuda dels que l’estimen i la gent que els envolta decideix que si que vol formar-hi part d’aquesta revolta .
    Aquest llibre m’ha agradat molt ja que hi he estat molt enganxada i és molt interesant .
    Dels tres llibres aquest és el que m’ha agradat més.
    Recomano a tothom que li agradi llegir que aquests llibres són molt interesants i pots aprendre paraules noves , també té molta acció , romanticisme , aventura i una mica d’intriga.
    Mar. S 1r ESO A

    ResponElimina
  15. Hola, sóc la Mar
    Llibre : En Flames
    Autor : Suzanne Collins
    Es celebren uns segons jocs on la Katniss i en Peeta ( els dos protagonistes ) han de tornar a l’arena ja que és una extinció especial ; en un rellotge on a cada hora en algun lloc d’aquell indret hi passen coses que maten a molts dels tributs que hi juguen. Coneixen a antics tributs d’anys enrere que han de tornar a lluitar per aconseguir un guanyador, però aquest cop en queden uns quants més ; ja que un dels jutges decideix fer una revolta contra el capitoli.
    Aquest llibre m’ha agradat molt ja que tenia molta intriga perquè tenia ganes de llegir el que passaria a continuació ; a mi no m’agrada gaire l’acció i tot aquest tema de matar-se ; però aquesta saga m’ha agradat molt.

    Mar. S 1r ESO A


    ResponElimina
  16. Títol: Robin Hood
    Autora: Kate O’ Brien
    Aquest conte, va d’un noi, en Robin Hood que roba diners a gent pobre per aquells diners donar-los a fent pobre. El príncep John i el Sheriff de Nottingham volien capturar en Robin. Però com no, en Robin perquè és un heroi sempre s’escapava.
    Si que m’ha agradat perquè és el primer llibre en anglès que em llegeixo.
    Oriol 1r ESO

    ResponElimina
  17. Títol: Seda
    Autor: Alessandro Baricco (25/01/1958 a Torí, Italia-Actualitat)
    Argument: Aquesta història comença amb un noi que es diu Hervé Joncour que recoreix món en busca de la millor seda per fer roba i vendre-la a un preu elevat junt al seu cap Baldabiou, però una epidemia s'expandeix per Europa i Àsia, i decideixen viatjar al japó, una epoca on els blancs eren exterminats fins l'arribada d'un grup de nords-americans a un port proper. El que no s'espera en nostre amic són les aventures que l'esperen.
    Opinió: Jo recomano aquest gran llibre a tothom que tingui un vocabulari molt avançat, per que hi han cantitat de paraules que no s'entenen, com a mínim no amb el meu vocabulari, per sort sentent amb el content. Però sobretot et té que agradar les novel·les de drama i molta tensió, perquè sinó no enterdras res.
    Albert López Pol

    ResponElimina
    Respostes
    1. Albert, et demano que quan redactis un comentari per publicar el revisis ortogràficament. Podràs observar que en aquest has fet moltes faltes i greus (com per exemple, escriure un nom propi amb minúscula)
      per tant, revisa'l, corregeix les eraades i torna'l a publicar siusplau
      Gràcies
      M.

      Elimina
    2. Hola Marina, et poso la correcció encara que ja fa temps:

      Títol: Seda
      Autor: Alessandro Baricco (25/01/1958 a Torí, Itàlia-Actualitat)
      Argument: Aquesta història comença amb un noi que es diu Hervé Joncour que empren una aventura pel món en busca de la millor seda per fer roba i vendre-la a un preu elevat junt al seu cap Baldabiou, però una epidèmia s'expandeix per Europa i Àsia, i decideixen viatjar al japó, una època on els blancs eren exterminats fins l'arribada d'un grup de nords-americans a un port proper. El que no s'espera en nostre amic són les aventures que l'esperen.
      Opinió: Jo recomano aquest gran llibre a tothom que tingui un vocabulari molt avançat, per que hi han quantitat de paraules que no s'entenen, com a mínim no amb el meu vocabulari, que no és una meravella ... Però sobretot et té que agradar les novel·les de drama i molta tensió, perquè sinó no ho gaudiràs.
      Albert López Pol

      Elimina
  18. Llibre :L'assassinat del professor de matemàtiques.( Jordi Sierra i Fabra )
    Hola sóc la Berta i volia comentar el llibre que m'he llegit.
    Aquest llibre es tracta de tres alumnes que aproven les matemàtiques perquè els hi sembla molt complicat.
    Un dia al parc els hi diu que els ajudarà perquè sinó el faran fora .
    Desprès de fer exàmens segueixen suspenent i és per això que decideix fer un assassinat perquè ells tres ho resolguin.

    A mi personalment no m'ha acabat d'agradar gaire però espero que a vosaltres si.
    Berta.

    ResponElimina
  19. Hola sóc la Mar.S
    Llibre : Abrázame fuerte
    Autor : Lof Yu
    Aquest llibre tracta de 4 noies que tenen disset anys i descobreixen el poder de l’amor , ja que s’enamoren cada una bojament d’un noi diferent de edats molt diverses . Elles formen un grup que es diu “ Princess “ on cada una és una princesa diferent pel seu caràcter i la seva personalitat . Una d’elles s’enamora del germà de la seva millor amiga que té vint anys . Una altre s’enamora d’un noi que coneix pel xat i es coneixen . una altre s’enamora del seu professor d’interpretació . I la última està enamorada del novio d’una de les seves amigues.
    Aquest llibre m’ha encantat , perquè parla d’un tema que m’agrada molt i amb molta facilitat quan començava a llegir no podia parar i em sentia que entrava a dintre del llibre.
    El recomano molt a la gent que li agradi les històries d’amor , i a la gent que no li agradi llegir que provi de llegir aquest llibre que es llegeix amb molta facilitat.
    Mar . S 1r ESO A

    ResponElimina
  20. Hola sóc la Laia i aquest és el llibre que m’he llegit.
    1- La ratera de Agatha Christie.

    2- És una obra de teatre. Una parella fa una mansió a casa per acollir a la gent i es diu la mansió Monkswell. A Londres hi ha un assassinat i l’assassinat fa una nota amb dos adreces i una d’elles és aquesta mansió. El policia va a la pensió per advertir que hi ha haurà un altre crim i al final es descobreix el culpable.

    3- A mi m’ha agradat molt a demés Agatha Christie m’agrada molt així que aquells que els hi agradin les novel•les de misteri els convido a que es llegeixin aquesta ja que els hi agradarà molt.

    Laia Castillo

    ResponElimina
  21. Títol : Ales de foc
    Autor : Laura Gallego
    Amor, traïció, passió, aventura, misteri, una secta maligna a la que li haurà de para els peus la Ahriel, la protagonista del llibre Ales de foc. Desprès d'haver servit a la reina Marla durant disset anys l'àngel Ahriel, és traïda per la reina Marla, la seva protegida, a la que li ha sigut fidel, fins al final dels temps. Marla empresona a Ahriel, a Gòrlian, una presó que te alguna cosa que no tenen les altres presons, això fa sospitar a Ahriel, ja que és difícil enganyar-la. Però el que en realitat Ahriel no sap és que ha estat servint a una maligna reina, que l'únic propòsit que ha tingut a la vida és dominar la màgia negre.
    La reina Marla, el capità Krab i Bran, són persones importants en la vida d'Ahriel, però per diferents factors, cada cop més per a Ahriel acaben convertint-se en persones, normals o enemics.
    La meva opinió sobre aquest llibre, és que té moltes emocions, sentiments, afectes en la gent, com per exemple el que he descrit en al principi de la sinopsi personal. És un llibre que té molt contingut, és llarg, i sobretot no és gens pesat. És un bon llibre i ús ho recomano.
    Àlex Guber

    ResponElimina
  22. Hola Marina sóc la Laia Castillo i aquest és el llibre que m’he llegit.

    Nom: Crónicas de la Torre I
    Autor: Laura Gallego García

    Aquest llibre va sobre una nena que es diu Dana i ella no es com els seus germans sinó que es diferent i també la tracten diferent. Un dia el seu mestre la porta a una torre i allà ella canvia. Coneixerà la màgia i es convertirà en una nena màgica i viura moltes aventures emocionants i moltes coses que segur que us agraden (però si us les explico no tindrà gràcia, per això si us voleu llegir el llibre segur que us agradarà)

    A mi aquest llibre m’ha agradat però és en castellà i a mi els llibres en castellà em costen una miqueta. Però el que és el llibre està molt bé té molta màgia, misteri, amor….

    Laia Castillo

    ResponElimina
  23. Hola, aquest es el meu llibre.

    Nom: La filla del Ganges
    Autor: Asha Miró

    Aquest llibre va sobre una nena Índia que els seus pares l'abandonen i la troba una monja en un carrer i la porten en un reformatori.
    Un pares l'adopten i quan es fa gran decideix anar on va viure la seva infància. A ella li a agradat molt on va viure part de la seva vida.
    Al final del llibre hi ha unes fotografies sobre ella, la seva germana, els seus pares, Índia i una monja.

    M'ha agradat molt aquest llibre perquè es molt interessant i el recomano a tothom.

    Mireia Cañisá

    ResponElimina
  24. Hola aquest és el meu llibre.

    Nom: Saving Cooper
    Autora: Marisa Mc Greey

    Va d’una noia que li agraden molt els cavalls però no pot anar a classes perquè la seva mare no té molts diners. Ella però va a visitar els cavalls als estables. Les seves amigues que tenen un cavall es riuen d’ella.
    Un dia un amic de la mare de la noia li deixa diners, llavors la noia decideix anar a una competició, després de la competició l’amic de la mare de la noia li diu que es pot quedar el poni que ell li pagaria.

    M'ha agradat molt aquest llibre perquè m'agraden molt els cavalls i també perquè havia de llegir amb anglès.

    Marta Amat

    ResponElimina
  25. Hola Marina, aquest és el meu llibre.

    Nom: Robin Hood
    Autora: Kate O’Brien

    Aquesta és la típica història de Robin Hood.
    És la història d’un noi que viu en el bosc. A ell li agrada la Lady Marian. Ell fa el possible per aconseguir-la.
    No el deixen ja que és un malfactor (fora de la llei) i no es pot casar amb ella.
    Al final demostra que estima molt a la Lady Marian i li deixen quedar-se amb ella.

    Aquest llibre m’ha agradat molt, ja que era en anglès i així he pogut practicar una miqueta. No m’ha sigut gents difícil i a demès he après molt.

    Laia Castillo

    ResponElimina
  26. Bon dia Marina, sóc el Guillem Bermejo, i el llibre que m'he llegit és La batalla del laberint, i l'autor s'anomena Rick Riordan.

    El llibre va sobre un nen d'uns 12 anys que es canvia de col·legi, al veure una antiga alumna conversa amb ella i després li ensenya l'institut.
    Al cap d'unes hores es reuneix totes les classes, i en Percy (el protagonista) se'n vol escapar, i unes animadores que eren monstres en realitat l'ataquen però la nena al final el salva. En un moment Cronos (home dels titans)apareix i li diu:
    - Si no voleu problemes heu de fer un trajecte que es troba en el subterrani.
    Aquell subterrani està ple de trampes, criatures dolentes i a sobre han de derrotar a un laberint en el que es troben molts déus de l'antiga Grècia.

    M'ha agradat MOLT perquè té molt d'interès, té aventures i té intriga

    ResponElimina
  27. Aquest és el meu llibre:
    -Títol: Canelons freds
    -Autor/a: Ana Manso

    Hi ha varis capítols però em centraré amb un.
    Eren dos noies, que anaven al Institut, la Didi i la Monsti. La Monsti no feia molt de cas a les classes, se les saltava i la directora sempre la cridava per esbroncar-la. I en una d’aquestes vegades, la directora li va proposar una feina extra però obligatòria, crear un llibre a partir de capítols i “x” pàgines. La Monsti no hi estava molt d’acord però ho havia de fer si volia aprovar el curs.
    La Didi i la Monsti eren molt amigues i sempre anaven juntes als llocs.
    Es van fer amigues d’en Bífidus, un professor, però que a la sortida de l’escola anava a la residència de gent gran per ajudar-los e llegir-los un conte o sincerament passar una estona junt amb ells. (Ell tenia una recepta secreta i elles la volien descobrir).
    Una tarda al sortir de l’escola la Didi i la Monsti el van segui fins la residència en busca de la seva recepta secreta. Ell, no els hi volia donar la informació aquestes però elles ho intentaven i ho intentaven fins que... (No us desvetllaré el final...)

    Paula Perellón

    ResponElimina
    Respostes
    1. Perdò però aquest llibre m'ha agradat molt i és molt interesant, narra la història d'unes nenes de la nostra edat i està bastant bé. Us el recomano.

      Paula

      Elimina
  28. Hola Marina sóc l'Iker i jo m'he llegit:

    The Simpons 2013 Annual
    Matt Gregoring

    Aquest llibre no és una història són com petits capítols dels "Simpsons" i una història va de que el Bart té que reservar la plaça de parking del Moe i el Bart fa tot lo possible per aconseguir-lo... Després l'avi diu a la seva manera com es va crear les coses tipiques del nadal.

    A mi m'agrada molt els Simpsons i per això me ha agradat aquest llibre i sobre tot és molt graciós i s'enten molt bé.

    ResponElimina
  29. Títol : Journey to the center of the Earth
    Autor : Jules Verne
    Aquest llibre tracta de les aventures que passen el professor Otto Lidenbrock i el seu nebot Axel, que surten d'Alemanya i es dirigeixen a Iceland, a explorar el volcà de Reykjavik, on en un pergamí antic el ja difunt Saknussemm cita que hi ha un volcà que esta connectat al centre de la terra, on hi ha ocultes coses fabuloses, impressionants i indescriptibles. Tota aquesta història acaba ...
    Aquest llibre està en anglès i està molt bé per començar a familiaritzar-te amb aquest idioma que a algunes persones els costa. A demés és un llibre fàcil d'entendre i també porta una petita explicació de que són les paraules marcades en negreta. ÉS UN BON LLIBRE !
    ALEX GUBER DURÁN

    ResponElimina
  30. Títol: El testament de John Silver
    Autor: Josep Vallverdú (Lleida, 9 de juliol de 2013 - actualitat)
    Argument: és una novel·la que continua la història de "L'illa del tesor". Si t'has llegit el clàssic de RL. Steveson, i et va agradar, aquest llibre es el que va fer darrere aquesta al·lucinant aventura en traïdor del John Silver.
    Opinió: Per part és emocionant i també és una mica decepcionant. Emocionant perqué Steveson ho deixa en que en Silver s'emporta la "pasta" i es queda tan ampli, i quest català, després de llegir i gaudir el llibre del escocès, decideix fer que el Hawkins ja és gran, i busca informació sobre el capita/cuiner Silver, i és com la seva biografia. Però és una mica decepcionant perquè la novel·la de "L'illa del tesor" l'escriu una estrella de la literatura, i això ho fa el Josep Vallverdú que tu ho preguntes a una persona que no llegeixi molt i et diu que és un home de la TV, i clar, tu penses que serà la continuació de l'altre i és un text molt més simple comparat amb l'altre. Realment jo no se'l recomano a ningú que no ha llegit la novel·la de Stevenson o no li ha agradat, i que ningú pensi que serà com "L'illa del tesor" o "L'estrany cas del Dr. Jekyll i Mr. Hyde" (aquest segon el recomano molt a la gent que li agrada el drama i els assassinats), no ho penseu perquè no és així.

    Albert López Pol

    ResponElimina
  31. Títol: Cuentos breves para leer en el bus
    Autor: Varis autors coneguts
    És un llibre on narra històries diferents amb autor diferents i jo n’he escollit aquesta:
    - La nada, de Leonid Andréiev
    Tracta sobre un funcionari vell, poderós i que estimava a la vida com si res, ell no volia morir, li feia tristesa el haver d’abandonar aquest món.
    Un dia qualsevol se li va aparèixer un diable grosser i li va plantejar el seguir vivint i el morir e anar al infern.
    El vell funcionari va rumiar durant temps fins que va decidir quedar-se vivint uns quants anys més. El diable no va estar-hi molt content amb la decisió que va prendre i li va dir:
    - Et deixaré viure, però no per molt de temps, i quan passi això, aniràs al infern.

    Aquesta història m'ha agradat perquè et fa pensar en la vida i la mort i questionar-te preguntes a tu mateix.
    I aquest llibre el recomano

    Paula Perellón

    ResponElimina
  32. Bon dia Marina, aquí tens totes les dades del meu llibre llegit
    Títol:
    Goles de color azabache
    Autor:
    Ignacio Ferrer Ruiz
    Argument:
    Aquesta novel•la va d’un noi senegalès que arriba a Espanya procedent del Auxerre per jugar al Mallorca B de 2na Divisió B. Com aquest és un llibre d’anar passant pagines aleatòriament, a mi em va tocar jugar el primer partit contra el Marbella. Vaig guanyar 3-1. Després de molts dies jugant i esforçant-me. Ho vam fer bé, però hem baixat a 3ra divisió amb el entrenador destituït.
    Valoració:
    M’ha encantat aquesta novel•la perquè és del meu esport preferit, EL FUTBOL!!!

    Oriol Prats Fernàndez.

    ResponElimina
  33. Hola Marina Aquí tens algunes dades de un llibre que he llegit :
    TÍTOL: Cathy's Dreams (ESTA EN ANGLÈS )
    AUTOR: Julie Hart
    ARGUMENT : CATHY HARRIS començar la seva vida en un orfenat a Sri Lanka i ella té 14 anys d'edat i viu a Cornwall. Anglaterra. Però llavors ella comença a tenir estranys somnis de les persones estrangeres i llocs . Qui són les persones i on són aquests llocs? Ella somnis sobre un tsunami i descobreix que el que realment va succeir. És ella telepàtica? Chaty i la seva mare viatgen a Sri Lanka , aprendre la sorprenent veritat sobre el seu passat.
    M'ha semblat molt interresnt Il'ho que mes m'agradat era de que el llibre es Angles !!!!!!

    ResponElimina
  34. Hola sóc l’Iker i el llibre que m’he llegit és “Goles de color azabache” de Ignacio Ferrer Ruiz.
    Tracte d’un jove de Dakar que es diu Emboue és fitxat per el R.C. Mallorca. Comença a jugar en el filial on és molt ben rebut pels seus companys. Quan comença a jugar l’entrenador ja nota que aquest jugador tindrà un futur molt bo. Emboue juga molt bé i no tarda en començar a jugar en el primer equip del Mallorca. I tampoc tarda en agafar un lloc en l’equip titular. Juga molt bé i gracies al seu esforç aconsegueix deixar al Mallorca en la plaça.... Jo ho sabràs tu mateix. I equips estrelles voldran fitxar a aquest jugador increïble.
    Aquest llibre m’ha agradat moltíssim a part de que és de futbol és de “rol” que tu pots decidir lo que farà Emboue. Ho recomano molt.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.