dilluns, 22 d’octubre del 2012

Lectura 1r ESO B (12-13)

Quin llibre has llegit a Lectura?

1. Cita el títol i l'autor
2. Explica breument l'argument 
3.  Digues què t'ha semblat la novel·la i el perquè
Totes les respostes a COMENTARIS

59 comentaris:

  1. El meu llibre es diu: Ai, significa amor.
    És un llibre d'una família (pare, mare, germà gran i germana petita) que desideixen adoptar a una nena xina, que el seu nom és Ai (que no sabien el que volia dir. Avans de l'adopció doncs pasen coses, el germà gran està enamorat d'una noia que es diu Marta, la germana petita trenca les coses del germà gran i no sap que li espera una nova germaneta. Bueno, fins que arriba la germaneta. I descobreixen que Ai, significa amor.
    Aquest llibre no sé perquè m'ha enganxat molt, i m'ha sigut molt interesant. A mi m'ha agradat moltíssim, us el recomano.

    Mar Balseiro

    ResponElimina
  2. TÍTOL: Escape from the Guillotine.
    ARGUMENT: Explica la hitòria d'una noia que es diu Sonia. A l'estiu passat,va anar a París a un hotel molt petit, ple d'història.
    A la recapició de l'hotel hi havia un quadre d'uns reis (de fa molt anys). En el hotel, va conèixer a un noi, propietari de l'hotel (que també vivia a París).
    La cosina de noi (Philippe)va organitzar una festa i van anar tots dos. Però primer van anar a comprar-se una disfressa antiga, com si fosin uns reis, aleshores, aquells vestits eren de uns reis de París. Quan se´ls van posar per anar a la festa, els hi va passar el mateix que als reis que hi havia al quadre, una història molt misteriòsa.
    VALORACIÓ PERSONAL: m'ha agradat perquè va sobre la història que els hi va passar als protagonistes de la història (a mi m'agrada la història).
    AUTOR: Elspeth Rawstron.
    Judit Verdú.

    ResponElimina
  3. TÍTOL: ALI BABA and the forty thieves
    AUTOR: Fiona Kalinowski
    ARGUMENT: El llibre és de Ali Baba que viu amb la seva família , i sempre estaven treballant i eran pobres.Fins que un dia Ali Baba va pujar a un arbre i va tenir la sort de veure a uns lladres , que tenien una cova plena d'or.Quan els lladres se'n van , ell va entrar i va agafar tot l¡or que va poder , el va portar cap a casa i just en aquell moment la dona d'un amic de l'Ali Baba , ella veia que tenien tot d'or i va cridar en el seu marit i aleshores l'Ali Baba li va explicar tot al seu amic , i ell també va provar d'anar a robar i els dolents el van agafar , i el van deixar a la cova.Fins que un dia el lladre principal va anar a veure qui li havía robat l'or però com van deixar la porta oberta , l'Ali Baba i el seu amic van roba tot l'or i van anar cap a casa corrent i molt feliços.
    M'HA AGRADAT ?
    Sí,perquè és interessant i he après una experiència nova llegint un llibre en anglès
    Nathan Amelibia.

    ResponElimina
  4. Hola Marina, sóc el Roger, i aquí et deixo el meu llibre.

    1. El llibre és titula: Yo y el Imbécil.
    L’autora es diu: Elvira Lindo.


    2 - El llibre va sobre que el Manolito, el protagonista de l’història junt amb “el Imbécil”, el seu germà, se’n van una setmana a casa de la Luisa, la seva veïna, ja que operen el seu avi de la pròstata.
    En Manolito i l'Imbècil és fican en molts embolics ja que s’avorreixen molt. Abans d’anar a visitar el seu avi, que l’havien acabat d’operar de la pròstata, en Manolito i l’Imbècil, és fiquen en un bon emboli., Ja que la seva veïna tenia molts animals perquè no podia tenir fills, ells van decidir a jugar a ser veterinaris. Van deixar el canari sol, li van donar a el gos dos filets de carn perquè es calmés, van “canviar” l’aigua del peix perquè sigues tropical…La Luisa al tornar de la peluquería, es va trobar tot aquell rebombori, es va enfadar molt amb ells, i els va dir que els hi diria tot a la seva mare.Al arribar al hospital, la seva mare s’havia anat a comprar-se roba, així que la Luisa li va explicar tota la historia al company que tenia l’avi del Manolito i l’imbècil, mentre que ells estaven demanant diners per comprar-se un kit-kat.Al arribar la seva mare i escoltar tots els insults que li havia dit, és va enfadar, i per solucionar-ho, li va regalar el vestit que tenia tantes ganes de posar-se.Al fer les paus, l’Imbècil, un dia al anar a casa de la Luisa, li va robar les 7.500 pessetes que valia el vestit, per comprar-li a la seva mare.Quant és va enterar l’avi, li va dir que li anés a comprar unes sabates a totes dues, amb els diners que lis va donar l’avi, perquè fessin les paus.


    3- A mi aquesta historia m’ha agradat molt, perquè l’he trobat molt divertida i entretinguda.

    ResponElimina
  5. Hola sóc el Marc i aquest és el meu treballet de lectura :

    Nom d’autor : Sally Prue

    Títol : La Isla de las salamandres

    Resum : resulta que hi ha un senyor important que vol governar una illa, i al seu fill no li agrada molt la idea, i cada cop s’assembla més al seu pare.
    Quan embarquen a l’illa hi ha natius, i els converteix en esclaus.
    Hi ha un que es diu Kris i es fa amic del fill.
    En l’illa hi ha espècies natives molt rares, com :
    El llangardaix de foc o els cranc pentàgon que el governador els vol posar a la venda per menjar.

    Opinió : la veritat, no m’ha agradat gaire, perquè crec que és avorrit, tota la estona és gairebé lo mateix i m’ha avorreix.

    ResponElimina
  6. El meu llibre es: Salvem la valena blanca !
    Autor :Geronima Estiulton
    Argument:
    El meu llibre va de uns ratulins un es diu geronimo llaborans el geronimo s`enva de vacances amb una ratolina que li agrada i ella pensa que pot nar la seva cusina i no es aixi el geronimo volia ell sos amb ella perque la seva cosina es molt pesada i no vol que vingi pero com li agrada no pot dirli que no a ella i s`ala d`enportar amb el seu cosinet tambe i ban a la vadia de les balenes cuant arriva veu que no es com era abons era mes bruta i abans era mes neta va pasar el temps i una nit va surtir a donar un paseig despres de sopar a la platja hi havia alguna cosa enorme va nar lo ha veure i era una valena que estava enferma i ellla li va ajudar a que la balena sobrevisques fins que arribin els doctos despres d`una estona la balena estaba curada i llesta per tornar al mar i un senyor amb un baxell va nor a ajudar a que torni al mar li gan enrollar enes cordes i van tirar d`ella per que tornes al mar i ho van aconsegir despres cuant van tornar de les vacances van recollir firmes per protegir la badia de les valenes i ho ban acunsegir es va convertir en La vadia de les balenes parc natural protegit .
    A mi m`agradat perque es molt bonic es una manera de aconsegir que la gent ajudi a cuidar el media ambient .
    Raquel Parra Belmonte .1esoB

    ResponElimina
  7. Títol: Camps de Maduixes

    Autor: Jordi Sierra i Fabra

    Argument: Aquest llibre, es tracta de les drogues de moda i les seves conseqüències.
    Una nit de festa, la Lluciana i més gent, van a una discoteca. El Mosca, els hi va vendre una pastilla, l’eva. Se la va pendre, no li va sentar gens bé, es va desmaiar. La van transportar fins al Clínic. La Lluciana es va quedar en coma, a causa de les conseqüències de pendre aquesta pastilla, anomenada per els jovents extàsi. Va estar entre la vida i la mort, durant 19 hores i 29 minuts. Al cap de tot aquest temps, la Lluciana, gràcies a déu, va deixar de fer patir als seus pares, la germana, la Norma i els seus coneguts i amics.

    - M’ha semblat estupenda, us ho heu de llegir. A partir d’aquest llibre et dones compte de moltes coses.
    Et fa reflexionar. Pensar que les drogues no és bo per la salut.
    A mi m’ha agradat molt.

    CLÀUDIA RAU

    ResponElimina
  8. Hola Marina sóc el Enric i aquest és el llibre que he llegit:
    Títol: Colmillo Blanco
    Autor: Jack London
    Argument: El llibre tracta de una manada de llops que estan per la part dels rius Mackenzie i Yukón, que tenen uns cadells i un d'ells és molt explorador i un dia es troba amb un humà, i el va dir Colmillo Blanco, i des de aquell dia va lluitant explorant coses, i al final el indi Castor Gris el ven per unes ampolles de vi a un senyor que el diuen "Guapo" Smith, que el fa lluitar contra altres animals, i després un altre indi el aconsegueix recompra, i es van cap a una ciutat que es diu San José al costat de California per domesticar al Colmillo Blanco, i un home el dispara, i li trenca una cama i tres costelles, al final aconsegueix seguir viu.


    M'ha agradat bastant però hi havien moltes paraules difícils d'entendre, però estava molt bé.

    ResponElimina
  9. -Aquí us porto el resum de català del llibre Robin Hood ,esta escrit en angles i l’autora es Kate O’Brien :

    -Robin Hood i els seus amics viuen al bosc de Sherwood. Robin li roba diners als rics per ajudar els pobres. El príncep John i el Xèrif de Nottingham Volen capturar Robin Però ell s'escapa sempre. Fa aquestes aventures amb els seus amics, Little John, Fra Tuck i Lady Marian.

    -M’ha agradat molt llegir en angles perquè també aprens el doble llegint. Esta xulo i os el recomano.
    Jordi Gusart

    ResponElimina
  10. Hola Marina sóc el Victor i aquest és el llibre que he llegit:
    Títol: Els jocs de la fam II
    Autor:suzanne Collins
    Argument: El llibre tracta del futur. En aquest llibre el món està dividit en districtes , de l'1 al dotze( el tretze el van destruir)i el capitoli,format de riqueses i molts avenços tecnològics. El món es diu Panem. El pasat tràgic de Panem es remonta fa molt de temps, quan els 13 districtes es van tornar en rebel·lió contra el capitoli i va haver-hi una gerra i van morir milers de persones. Tot Panem es va destruir i no hi va quedar res, fins que tots els districtes van ressucitar de les cendres i es va formar un nou Panem.Per recordar aquesta tragèdia, es va pactar que anualment cada districte, per sorteig, convocaria a 1 nen i una nena, perquè lluitesin a mort, en un lloc anomenat arena, format desde el bast i càlid desert fins un gran bosc amb molta biodiversitat on s'haurien de buscar la vida per no morir, ja sigui amb combat o mort per deshidratació o falta de menjar.L'últim que es mantingués en peu, seria el guanyador, format de riqueses i fama per vida. Cada 25 anys, es celebra una extinció especial, que consisteix en aplicar una caracteristica als jocs. Aquest llibre va sobre una extinció especial on lluitaran els ultims 24 guanyadors dels jocs de la fam. Qui serà el guanyador de guanyadors?


    El llibre m'ha agradat molt, et conté en un suspens constant fins l'última pàgina del llibre. Provocara molta controvèrsia.

    ResponElimina
  11. Hola marina soc l’Andrés i aquest es el meu llibre:
    Llibre : EL HOBBIT
    Autor: J.R.R. TOLKIEN
    Argument: els Hobbits estan molt bé a la comarca viuen feliços però arriba un dia en que es trenca la pau a la comarca. Existeix un home molt fort de les ombres que ha creat un anell que li dona el poder de destruir tot lo que ell vulgui . Els Hobbits estan molt atents per si ve a la comarca. Les persones humanes i les no humanes, com els Elfs, intentaran destruir l’ anell però la persona que l’agafi serà hipnotitzada per l’anell i haurà d’ intentar que no passi. Serà possible que un una persona destrueixi l’anell?
    M’ha agradat molt perquè tracta sobre aventures i a mi m’agraden molt .

    ResponElimina
  12. Hola Marina sóc la Gemma i aquest es el meu llibre.

    Títol: Las aventuras de Tom Sawyer.

    Autor: Mark Twain.

    Argument: Tracta de un noi que es orfe i que viu amb la seva tieta Polly. Aquest nen va fer una aventure pel Riu Mississipí amb una balsa que es van trobar amarrada a la bora del Missouri. Becky li va pregunta a la seva mare si podia fer una excursió amb el Tom i amb berenar. Es van anar a una cova amb uns amics que es van trobar per el camí, van pensar una història terrorífica a la cova que si sortia foc i que van escoltar trets que a poc li van rascar. Hi havien coses importants com El Saló, La Catedral i El Palau de Aladino. Van entrar per un passadís que li portava a un manantial i hi havien unes estalagmites de grans com una cama d'un home. El poble els van anar a buscar a tots dos perquè tardaven molt en tornar a casa, però el poble va para de buscar-los perquè no hi havia manera de trobar-los. Fins que un d'ells va preguntar i a la cova de Sant Petersburg heu anat a buscar?


    M 'agradat bastant, us recomano aquest llibre es “xulo” i n'hi han moltes aventures pel mig.

    ResponElimina
  13. Títol: Tigre Tigre

    Autor: Lynne Reid Banks

    Tracta sobre dos tigres salvatges que de sobte els aparten de la seva mare i els porten a Roma, a l’època de l’ imperi Roma. Els dos tigres, germans, els separen i al més petit li donen a la filla de Cèsar, l’Aurèlia, com a regal. Però l’altre el porten al Coliseu i els ensinistradors tenen un truc que ja veureu si us el llegiu. El Botes que és el nom del tigre regalat té un amo apart de la filla de Cèsar, en Julius que malauradament no acaba molt feliç perquè ell està enamorat d’ella però ell és un criat.

    A mi m’ha agradat molt i el recomano a la gent que li agradi la època romana i alguna que altra mort, ara que també te la mica de tots els llibres que es l’amor.

    Jordi Gusart

    ResponElimina
  14. Hola Marina sóc la Cristina Cámara i aquest és el llibre que he llegit:
    Títol: Les cròniques de Nàrnia i el príncep Caspian .
    Autor: C.S.Lewis
    Argument: El llibre tracta de uns quatre nens que van a parar un dia a un país que es diu Nàrnia. Els nois no saben ben be perquè estan allí però poc a poc van descobrint que es perquè l’Àslan els va trucar per que ressolessin el problema que hi havia amb els Telmarins. Els nois de seguida van veure que hi havien unes persones que estaven fent mal bé l’ecosistema dels Narnians. Els quatre nois es van trobar amb en Caspian i amb els Narnians, per organitzar la enfoscada que els hi faran. La enfoscada que els hi van fer no va sortir massa bé i en Peter que es un dels germans va enviar una carta a en Miraz , el rei dels telmarins ,per lluitar un cara a cara contra ell. En Miraz va acceptar i en Peter llavors el va guanyar. Després d’aquella derrota Nàrnia va ser el mateix de sempre.
    Aquest llibre m’ha agradat perquè fins el final del llibre no saps que passarà i la veritat es que a mi m’agrada estar llegint cada dia una mica i quedar-te amb allò a la panxa de que passarà després.....

    ResponElimina
  15. Hola Marina, sóc el Nathan i aquest és el meu llibre:
    -Títol: Charlie Joe Jackson, Guia per no Llegir
    -Autor: Tommy Greenwald
    -Argument: En Charlie Joe Jackson mai ha llegit un llibre sencer, però a l'escola hi té de llegir un obligatoriament, ell només llegeix el primer i l'últim capítol. El seu millor amic és en Timmy que sempre llegeix els llibres d'en Charlie Joe i així fan un intercanvi i en Timmy a part de llegir el llibre menjar un gelat. En Charlie Joe li agrada molt una nena què es diu Hannah, i dies endavant va veure que la Hannah estava prenen un suc de préssec en un bar amb en Timmy i es va quedar bocabadat, la seva millor amiga, la Katie li va dir que aquest amor que tenia el Timmy amb la Hannah només hi duraria 10 dies. En Charlie Joe i va contar fins els deu dies que és quan finalment van trencar. L’últim dia de curs la professora va dir que tenien que llegir 4 llibres abans de tornar per setembre i ell li va dir al Timmy que s’hi podia llegir els 4 llibres d’ell i li feia un canvi per 4 gelats, finalment tot va funcionar i en Timmy va llegir els 8 llibres més 4 gelats i en Charlie Joe no va fer res durant totes les vacances d’estiu.
    M’ha agradat molt i us recomano aquest llibre perquè és molt entretingut i t’ho passes bé.

    ResponElimina
  16. hola sóc la Laia i aquest és el llibre que he llegit

    Títol: Diario de Nikki
    Autor: Rachel Renée Russell
    Aquest llibre es un diari i explica que li passar cada dia. Va sobre una noia que es diu Nikki i ara començar el batxillerat, aquesta noia explica tot el que li passar amb un diari que es el que et llegeixes tu (tipu diari de Greg),aquest llibre va sobre la festa de halloween. En aquesta noia li agrada una noi anomenat Brandon, però és una noia que no la coneix ningú es desapercebuda. També hi ha una altra noia que es diu Maxwell que es la mes popular de l’escola i és molt dolenta amb la gent no popular es com la reina, les nenes li tenen por però també la veuen una reina, els nois els i agrada, una mica de tot.
    A mi personal ment d’agradat perquè com passen tantes coses a la vegada, t’enganxa.


    ResponElimina
  17. Hola, sóc la Mar Balseiro.
    Títol i autor: Si tu em dius vine ho deixo tot, però digue’m vine. De l’Albert Espinosa.
    Argument: És un home nan que està abandonat per la seva novia i torna a viure la seva infància mentre busca un nen que ha desaparegut. En Dani (el home, el protagonista) es dedica a buscar nens desapareguts. Al mateix moment que la seva novia fa les maletes per deixar-lo plantat, el truquen al mòbil, un pare que li demana ajuda. Va a Capri, la illa on té records de la seva infantesa i de dos personatges que li van importar molt i li van canviar la vida per sempre: el Sr. Martín i en George. Tornar al passat fa a en Dani reflexionar sobre la seva vida, sobre la història d’amor amb la seva novia i sobre les coses que són de veritat importants.
    A mi aquest llibre m’ha encantat, crec que és el millor llibre que m’he llegit mai. És un llibre que m’ha fet donar-me compte de moltes coses, que m’ha fet canviar alguns dels meus pensament i m’ha ajudat molt en alguns aspectes en concret. Jo us el recomano. És molt maco. (No està a la biblioteca)

    ResponElimina
  18. -El títol del meu llibre és Cathy’s Dreams.
    -L’autora es diu Julie Hart
    El llibre parla d’una nena adoptada de Sri Lanka que viu al regne unit. Molts cops, somia amb els fets reals de Sri Lanka. Gràcies a una classe descobreix que pot tenir una germana bessona, llavors la busca per el seu país natal fins a trobar-la. Al trobar-la, la convida al regne unit i llavors s’adonen que els seus somnis s’encreuaven.
    A mi no ma agradat gaire perquè el trobava una mica avorrit.

    Guillem Corominas

    ResponElimina
  19. Hola sóc el Enric i aquest és el llibre que he llegit
    Títol: Fenris, el elfo
    Autora: Laura Gallego García
    El llibre tracta de una parella de elfs que la dona està embarassada, la mossega un llop, i surt un elf-llop. Primer viu a una cabnya, s'envà a una escola coneix a una maga, i s'enamora. però després el traiciona quan es converteix en llop, el fan fora del regne i el persegueixen, un home-llop despista al caçador, i el deixa viure a la seva cabanya, després tenen un discussió perquè, en forma de llop l'altre gairebé mata a una nena, el elf la deixa escapar, es barallen i mata al home-llop.
    Després va a la tribu del llop, i allí el bategen com Fenris, mossega al líder i el líder es torna boig, al final mata al líder i viu en pau.

    ResponElimina
  20. quart viatge al regne de la fantasia
    Geronimo Stilton
    Aquest llibre va de un ratoli que fa un viatge al regne de la fantasia i es troba que al regne dels dracs pas alguna cosa ha desaparegut l`ou sagrat aquets ous nomes surten un cop cada mil anys i aquet retoli va a vuscar lo i per mil pista que treoba al final sap qui ha sigut hu arresten i l`ou cumença a trencar se i neix un bunic drac d`or
    A mi no m`a agradat aquest llibre semblaba interesant pero es una mica aburrits

    ResponElimina
  21. Hola sóc la Judit i hus presento el meu llibre:
    TÍTOL: Loio, les bruixes no fan petons
    AUTOR: Hortense Ullrich.
    ARGUMENT: És una adolescent que a la seva classe, les persones estan classificades per la manera de vestir, de ser i del comportament. En una banda estan els ‘’guais’’ i en una altre els ‘’no guais’’ (friki). Però la Loio el que bol es entrar en el grup de les ‘’guais’’ ja que està en el dels ‘’no guais’’. Sempre esta organitzant-se la seva vida per tal se guai i que els nens es pugin relacionar amb ella. Però hi ha una cosa entre el mig de la seva vida que sempre que organitza un dels seus plans de vida, la deixa en ridícul sempre, i es la Serafina, la nena més ‘’guai’’ de tota la classe. Un dia decideix canviar totalment del seu look i anar a la moda d’adolescent: maquillatge, nou pentinat, color de cabell, etc. Fins que aconsegueix superar a la Serafina.

    ResponElimina
  22. Autor: Suzane Collins.
    Títol: Els Jocs de la fam
    Resum:Son uns Jocs en Honor del districte 13 Que escolleixen a dos tributs (noi i noia) de cada Districte que cada Districte té una funció el 12 mina el 11 agricultura ... Peró lo dolent es que entre el 24 tributs solament poden quedar un, és una historia molt apassionat aventura sobreviure te moltes parts violentes es romàntic trist i al que mes m´ha agradat. La Katnis Eveerden podrà guanyar per a la Prim, per sobreviure al capitoli i als altres tributs? Si voleu saber-ho llegiu-lo!

    M´agradat molt perquè és molt apassionant, trist ,violent i romàntic,i sobretot és d'aventures
    Guillem Gómez

    ResponElimina
  23. Autora: Suzanne Colins
    Títol: Els Jocs de la Fam

    Cada any es celebren els jocs de la fam , els jocs tracten de que posen a 24 tributs en un estadi i han de lluitar per la supervivencia. El que guanyi semportara fama i diners per el seu districte . Només pot guanyar 1 persona .
    La Katniss Everden i el seu company tindran que intentar sobreviure aquest jocs per tornar a casa .
    Guanyar requereix un gran esforç físic i sobretot mental.

    Óscar Hernández
    El Capitoli els i posa les coses molt difícils als tributs .
    La Katinss es tindrà que entrenar molt durament si vol guanyar aquest jocs.

    El llibre enganxa molt , el recomano per la gent que li agrada l'aventura.

    ResponElimina
  24. Hola Marina sóc l'Enric i aquest és el llibre que he llegit:
    Títol: La isla de las salamandras
    Autora: Sally Prue
    Resum: El llibre va de que hi ha un nen que es diu Rye, que el seu pare es converteix en el governador d'una illa, gairebé deserta, per anar allí, en Rye veu que la gent que va en vaixell a l'illa, molts d'ells són presos. El Rye va començant a semblar-se més al pare, però ell no vol semblar-se.
    Es fa amic de un que es diu Kris.
    I li van passant coses a l'illa com aventures.

    El llibre no m'ha agradat perquè era difícil d'entendre i aborrit.

    ResponElimina
  25. Hola sóc la Laia i aquest es el llibre que he llegit:

    Títol: Ai significa amor
    Autor: Miquel Arguimbau
    Es un llibre d'una família els pares, un germà gran (Gabriel) i una germana petita (l’Àngela) . En Gabriel ja en te prou amb la seva germana petita l’Àngela, i encara no sap que l’espera una altra germana. Els seus pares li diuen que tindria una altra germaneta però que seria adoptada. En principis en Gabriel no te unes reaccions no molt adequades però mica en mica pensant amb tota l’historia li sembla be. Quan la seva nova germaneta va arribar a casa en Gabriel ja va descobrir que significava el seu nom (Ai significa amor).
    A mi m’ha agradat molt perquè es veu les reaccions d'en Gabriel que moltes vegades les fem nosaltres cap els nostres pares, també perquè es molt interessant perquè no saps que podrà passar al final. Us el recomano.

    ResponElimina
  26. Títol:El Libro de las Estrellas-Qadehar el Mago
    Autor:Èrik l'homme(francès)

    El llibre s'ambienta al principi al pais de Ys amb el protagonista Guillemot,però descobreix que té dots per a la màgia,i practica amb el seu mestre Qadehar.
    Però desgraciadament un dia,criatures del''Mundo Incierto'' rapten a la filla d'un senyor molt important...
    Guillemot i els seus cosins aniran al ''Mundo Incierto'' a rescatar-la però tenen dificultats...


    Carlos Esteban(es un trílogia)

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'ha agradat molt,potser em compro la trílogia.

      M'ha agradat per la història,perque el protagonista s'asembla mi(sense contar la màgia)

      Carlos Esteban

      Elimina
  27. Hola marina sóc el Roger iaquest és el meu llibre
    1. Autor: Jordi Folck
    Títol: Llibre de l’apocalipsi: Draconis Ladonis.


    2. Draconis Ladonis és un drac de 37 caps que porta amagant-se dels humans milions d’anys.En el 2012 llegeix una noticia de que, un vell amic seu de 500 anys, fa una obra a les afores de Nova York. La obra va sobre la matança de Sigrif, el protagonista de l’obra, que ha de matar a un drac. Draconis Ladonis decideix demanar-li al seu vell amic si podien actuar. El seu amic, després de pensar-hi tot un dial i respon positivament.
    Després de assajar, arriba el gran dia, el dia de la obra. En mig de l’actuació, el drac decideix anar-se’n, fent el caos en el teatre.
    Draconis Ladonis, aprofita per fer turisme, primer se’n va a Gales, on veu com les ovelles s’han fet les ames d’aquell país, després a Japó, on veu una població escassa de dracs, seguidament se’n torna a Barcelona, on, abans de ser descobert, fa veure que es un globus vermell, inflan-se.Al cap de tres dies, és cansa i decideix sortir corents d’allà, destruint tot al seu pas.Quant es aprop del mar, els Deus el criden per decidir la fí del món.
    Després de fer la reunió i d’explicar tot el que els Deus han vist a la Terra, només hi ha un vot en contra de destruir-lo, així, dit i fet, envíen totes les feres mitològiques a la Terra el dia 21 de desembre del 2012.
    mentrestestant, els essers mitològics acaben amb la raça humana, Draconis Ladonis aconsegueix salvar a dos habitants per seguir amb la raça humana, però això sí, ell perd 9 testes (caps).
    Quant ja Zeus crida a les feres perquè tornin, veu a dues persones al mar, així que fa una onada que inunda totes les ciutats, i fent que els dos habitants de Nova York es morin ofegats.


    3. M’ha agradat, perquè és interessant i divertida en algunes part, però no li recomano a gent de la meva edat, ja que no ho és, és per major de 14.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sento que s'hagi pujat ara, però esque he tingut uns problemes amb la pàgina.

      Elimina
  28. Títol: Molly Moon i l'increïble llibre d'hipnotisme
    Autor: Georgia Byng
    Argument: La Molly es una nena que viu en un orfenat, amb una vida molt avorrida i només te un amic, en Rocky. Un dia la Molly a la biblioteca, va trobar un llibre d'hipnotisme, aquest llibre li proporciona coneixements per hipnotitzar a la gent. Al cap d’un temps, adopten a en Rocky, i se l'emporten a Nova York. La Molly fa tot el que es possible per trobar al seu únic amic, es troba varies dificultats però al final aconsegueix sortir-se amb la seva y tornen a l'orfenat. Quan tornen descobreixen que les coses han canviat: Els professors han marxat i tot es troba en un estat lamentable, i els dos amics fan tot el possible per que tot torni a ser el mateix.
    Opinió: Pel meu gust, es una novel·la una mica avorrida, es fa pesada de llegir perquè allarga excessivament una història bastant curta

    Marta Palomero

    ResponElimina
  29. Hola sóc la Judit Verdú i us recomano que llegiu el llibre Carrie:
    Autor: Stephen King
    Arguemnt: Carrie es una noia que és de las ‘’pringades’’ de la classe per tant les seves companyes es riuen d’ella, de la manera de se Carrie, és diferent no es com la resta de les seves companyes perquè al cap d’un temps descobreix un poder que té: La telecinesi, capacitat de moure els objectes amb la ment . Els companys de classe de Carrie, li gasten una broma el dia del ball de fi de curs i Carri va servir el seu poder per defensar-se de tot el que li van estar fent durant tot el curs.

    ResponElimina
  30. Títol: Sinsajo ( Juegos del Hambre)
    Autora: Suzanne Collins
    Argument: Ha començat la rebelió entre el govern, dirigit per el president Snow i els rebels. Hi ha molta tensió acomulada després de que la Katniss ha sobreviscut als forts atacs del rebels. Ara té un nou objectiu entre celles. Aconseguirà complir l'objectiu? Sobreviura als forts atacs del govern? Podràdescansar en pau alguna vegada?
    Opinió: M'ha agradat molt, encara que segueixo pensant que la triologia va de més a menys amb el respectiu ordre.

    Guillem Corominas

    ResponElimina
  31. Títol: Cara i Creu.
    Autor: (El poso després en un altre comentari)
    Argument: Aquest llibre és una mateixa vida normal i corrent com la d'avui en dia, des de el punt de vista d'una mare, i des del de la seva filla. Coses que veu diferent una mare que una filla però que en realitat és la mateixa cosa. Però al veure-ho des de dos punts de vista diferents, a demés, des del d'una mare al d'una filla doncs sembla que siguin dos vides totalment contràries. Per exemple, la mare veu que la seva filla està molta estona a la habitació, que baixa al bus, que s'oblida la targeta i puja corrents a buscar-la.. i en teoria es veritat, però la nena mentre està a la habitació es passa tot el rato mirant-se al mirall.. els granets.. després baixa, torna a pujar per agafar la targeta, i de pas es torna a mirar... i que si que tenen raó les dos però, lògicament, ho veuen diferent.
    Opinió: A mi aquest llibre m'ha agradat molt, especialment perquè em passa igual amb la meva mare, que sempre pensem les coses des de punts de vista diferents, i també aquest llibre m'ha ajudat a veure també els pensaments de les mares quan fem coses que no hem de fer i que normalment elles tenen la raó.

    MAR BALSEIRO.

    ResponElimina
  32. Hola Marina sóc la Cristina i aquest es el llibre que m'he llegit
    Títol: Oliver twist.
    Autor: Charles Dickens
    Oliver Twist es un nen nàufrag que ha hagut de passar per circumstancies no gaire bones. Oliver quan va néixer no va poder veure mai a la seva mare, perquè es va morir. Mica en mica quan es va anar fent gran va aprendre a viure amb altres nens que tampoc tenen família. Oliver va estar en un orfenat durant set anys. Amb set anys Oliver va marxar de l’orfenat sense que ningú es dones conte i va fugir. Oliver va conèixer a un nen amb qui va ser molt amic seu fins que el va posar a la presó per robar a la gent del carrer, quan Oliver es va entera de que robava no li va semblar be i va decidir anar sen una altre vegada del lloc on s’havia establert. A partir d’aquest moment va començar a tenir aventures boniques durant uns dies, però això va durar poc quan van arribar els amics del seu antic amic i el van raptar.
    Aquesta novel•la es un mica inquietant perquè hi ha coses que no son gaire agradables, però m’ha agradat el seu final perquè tot acaba com l’Oliver volia haver començat des de que va néixer

    ResponElimina
  33. hola Marina sóc la Gemma i aqu´et deixo el meu llibre.
    TÍTOL: Un estiu per morir.
    AUTOR: Lois Lowry
    INTRUDUCCIÓ: Tracta de la vida d’una nena que es diu Meg Chalmers. Què passa de la infància a la adolescència, el món dels adults un món que descobrirà l’amistat. Bueno aquesta nena a les vacances d’estiu es canvia de casa i ella no volia. A l’estiu sempre li entraven unes hemorràgies que no podia anar a l’escola perquè sempre tenia que esta amb el cap alçat. Els seus pares van decidir casar-se i si no me’n recordo ve van tenir un fill. A la Meg al final li anava agradant la seva nova casa o sigui s’anava acostumant.
    OPINIÓ PERSONAL: M’ha agradat perquè m’ha emocionat tota la aventura que a passat a les vacances d’estiu i perquè al principi de la història s’enfada i desprès es va acostumant a la seva nova casa.

    ResponElimina
  34. Hola Marina sóc el Enric i aquest es el llibre que he llegit
    Títol: El libro de las estrellas
    Autor: Érik L'Homme
    El llibre tracta d'un nen que viu a un pais que es diu Ys i que li fan "bulling" i que descobreix que pot tenir màgia, i hi ha un mag que es diu Qadehar, que li ensenya màgia i li ensenya un llibre que es diu "El libro de las estrellas".
    Desprès hi ha unes criatures d'un lloc que es diu "Mundo incierto" i hi han unes criatures i rapten a una noia i el protagonista i els seus acompanyants tenen que rescatar-la.
    Opinió personal: El llibre està molt bé i a vegades t'enganxa molt i no pots parar de llegir com em va passar a mi que m'he l'he llegit ràpid

    ResponElimina
  35. Hola Marina, sóc la Cristina i m'he llegit aquest llibre:
    Títol: L'estranya desaparició de la Laura
    Autor:Josep Torrent
    El llibre tracta de una noia que es diu Laura i viu a Bellcaire. Per la nit es llegeix un llibre que li va regalar el seu pare quan ella era molt petita. Un dia va començar a llegir el llibre i es va quedar a la pàgina 84,el va deixar obert a sobre de la taula del menjador. Al dia següent quan va tornar de l'escola, va sentiu un olor molt fort a casa i va anar cap al menjador, hi havia un noi que es diu Entalislau, i dóna la casualitat de que es el protagonista del llibre que llegia ahir a la nit, la Laura. Després de estranyar-se l'un amb l'altre, van començar a tenir confiança, fins al punt de parlar entre ells. L' Entalislau, després de parlar li va dir a la Laura que si volia anar amb ell a la edat contemporània, la Laura va dir que si, però abans va escriure una nota a la seva mare informant-li.
    La mare de la Laura, quan va arribar a casa també va sentir una olor molt forta i va veure que la Laura no estava a casa i va començar a trucar a tots els seus amics i tothom li va dir que l'havien vist entrar a casa. La mare va esperar, i res no venia la Laura. Finalment va trucar a la policia, i va parlar amb ells.
    El temps en que la Laura no apareixia, van estar investigant, interrogant als amic de la Laura als professors, als veïns...
    La Laura pensant que els seus pares estarien angoixats i preocupats, va decidir tornar a casa, i no va poder perquè la mare va tancar el llibre que tenia a sobre de la taula.
    Al cap de molts dies, va haver un tempesta i tothom estava a casa de la Laura esperant la arribada, però no va arribar.
    Aquell mateix dia van acabar de inspeccionar tota la casa els policies i van trobar de casualitat la nota de la Laura, ara els hi encaixava tot.
    La mare de la Laura va obrir el llibre hi, aquell dia va tornar la Laura.Quina alegria es van endur els seus pares, la premsa que ja s'havia enterrat de tot, va arribar de seguida, a ca la Laura a fer-li preguntes, i ella amb entusiasme les va respondre totes sincerament.
    Aquest llibre, la veritat es que m'ha agradat molt i m'he capficat molt, perquè, pensava com si fos un policia i clar als policies aquesta cosa els hi semblava molt estranya, un desaparició tothom diu que va arribar a casa i que no va sortir... la veritat es que es un llibre molt misteriós.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Marina, se que es una mica llarg, però esque sinó les coses no lliguen.

      Cristina Cámara

      Elimina
  36. Hola Marina soc el Carlos i m'he llegit:


    Harry Potter y la Orden del Fénix, per J.K.Rowling

    Un atac de dementor ataca a Harry quan l'estiu acaba, es portat amb el seu padrí Sirius Black fins que comenci el nou curs de Hogwarts.

    Despedeixen a Dumbledore, i nombren aa la Profesora Umbrigde a qui Harry odia.

    Harry porta insistint en que el ''Señor Tenebroso''(Voldemort)ha tornat per`ningú el creu i harry somia amb ell i creu que Voldemort necessita un arma per acabar amb tot.

    M'ha encantat, està molt bé i hi ha moments que no pots parar de llegir. l l'únic problema es que és una mica llarg (893 pag)...

    ResponElimina
  37. Hola sóc el Carlos i m'he llegit el llibre

    Història de Catalunya(Modestia a part) per Toni Soler

    És un llibre bastant peculiar perque explica la història de Catalunya però amb molta ironia. Per exemple el narrador narra però de sobte,posa un parentesis amb una ironia graciosa)

    M'ha agradat bastant, hi ha moments aburrits pero amb les ironies es pasen volant

    ResponElimina
  38. Hola sóc la Victoria i aquest es el meu llibre:

    El títol : Bernat i els bandolers
    L'autor: Josep Vallverdú

    Parla d’un noi que es diu Bernat que té 10 o 11 anys, que va fer un viatge amb uns bandolers que es deien Galtanegra , Jaume , Don Gaspar. El llibre també parla sobre Bernat i el seu germà que han d'abandonar el mas per cercar algun mitjà de vida millor. Parla també sobre la vida dels bandolers catalans al segle XVII.

    Opinió : M’ha agradat molt perquè parla sobre una aventura i l’historia és molt bona. És trista i alegre, i al mateix temps molt interesant .

    VICTORIA ROSARIO

    ResponElimina
  39. Títol: Guía de supervivencia Zombi
    Autor: Max Brooks
    Aquest llibre és un guia que t’explica tot el que tindries que fer en el cas de que els Zombies conquistessin el món i només quedessin unes quantes persones .
    Et diu el lloc on et tindries que refugiar , les armes ,la vestimenta , l’aliment, l’equipament ...
    I en el final del llibre surten casos concrets on la gent a tingut que eliminar zombies per sobreviure
    Opinió: El llibre es molt entretingut si t’agrada tot aquest món dels Zombies , però, hi ha parts que són bastant avorrides però hi ha d’altres que són molt interesants.

    ResponElimina
  40. Hola sóc la Laia i aquest es el llibre que m’he llegit:
    Títol: camp de maduixes
    Autor: Jordi Sierra i Fabra
    Augment: Aquest llibre tracta sobre les drogues de moda i les seves conseqüències.
    Son un grup d'amics que van a una discoteca, el Mosca que es venedor de drogues els ven una droga: l’èxtasi, la droga que esta mes de moda. Aquest grup d'amics la compren i la prenen. La Lluciana també se la va prendre i no li va caure gaire be i es va desmaiar. El amics de la Lluciana la van porta a l’hospital on allà esta en coma 19: 29 min. Tothom qui coneix a la Lluciana, pares, germans, amics... estan allà per avere si desperta. Al cap de tot aquest temps la Lluciana , va desperta.
    - A mi m’ha agradat molt perquè m’ha fet reflexiona de les drogues i de les conseqüències que tenen i que quan vagi amb les meves amigues a la discoteca, quan hem venguin una droga doncs no prendre-la.

    ResponElimina
  41. Hola sóc el Roger, i aquest és el meu llibre :

    1.Títol: Andrés Iniesta : El meu diari del triplet
    Autor: Andrés Iniesta

    2.En aquest llibre, l’Andrés explica tot el que ha passat, totes les emocions que ha sentit en la temporada mítica del seu gol tant famós a Stamford Bridge. A part d’explicar el seu gol, també explica l’arribada de Guardiola, dient que no esperava gaire d’ell, i per això el va sorprendre. Seguidament explica les seves lesions, el patiment tant gran que va tindre aquella temporada. També explica el 2-6 del Bernabeu, i el primer títol de la temporada: La copa del Rei. Després explica la campions, el seu somni fet realitat, i la Lliga, que no va ser pas fàcil, però que va definir la seva temporada. Per acabar explica la rua, que va ser la festa que merexia aquell triplet.


    3.A mi aquest llibre m’ha agradat. He trobat, que, encara que l’Andrés sigui un jugador de futbol molt famós, és una persona normal que estudia i fa vida normal. El recomano bastant.

    ResponElimina
  42. Hola sóc el Guillem Corominas
    TÍTOL: P.O.D
    AUTOR: Stephen Wallenphels
    ARGUMENT: És un llibre futurista. El llibre tracta de dues vides paral·leles que pateixen una invasió dels extraterrestres. El seu títol pertany al nom que un dels dos nois li posa a l'invasió extraterrestre. Per una part un nen està a casa amb el seu pare i no pot sortir perquè han comprovat que els extraterrestres, porten naus i maten a tot allò que es mou per l'exterior. Per l'altre part una nena es queda sola en un cotxe perquè la seva mare ha marxat, ella, s'ha de buscar la vida per un aparcament on hi ha persones dolentes.
    M'ha agradat molt el llibre perquè és molt intrigant i entretingut, també és molt practic perquè els capítols són molt curts i es van tornant els dos personatges a cada un dels capítols.

    ResponElimina
  43. Autor : Laura Gallego
    Titula: Allà on els arbres canten
    Aquest llibre va d’ una noia que és la filla d`un rei que el seu novia torna de un viatge i li dema matrimoni ella diu que si .Però quan un dia li veu amb una noia s’anava del poble i ve a parar a un bosc que no havien vist mai era especial allà coneix a molts criatures màgiques ella pensava que era impossible que existeixen però existien al cap de dos anys la van trobar i van obligar a tornar al regne i ella va dir que no volia al final fan un regne allà al bosc però ho fan amb coses ecològiques per no destorçar el bosc i la filla del rei no volia casar-se amb ningun noi, estava millor sola .
    A mi no m’ha agradat aquest llibre es fixa nomes en que coses de fantasia i de mes .
    Raquel Parra .

    ResponElimina
  44. Hola Marina sóc l'Enric i aquest és el meu llibre
    Autor: Mark Haddon
    Titol: El curioso incidente del perro a media noche
    Aquest llibre va sobre un noi de 15 anys que és molt llest, i el seu pare mata a un gos i entre altres coses li explica una mentira sobre que la seva mare que diu que a mort però en realitat és a Londres. El noi comença a fer una mena d'investigació per saber qui va matar al gos. El noi estava interesat també per un examen de mates, i al final descobreix la veritat sobre el gos i la seva mare. I s'en va a Londres amb la seva mare i el seu pare el segueix per disculpar-se i al final es perdonen i el pare li compra un gos al fill.

    A mi m'agradat bastant perquè era de misteri mentides...

    ResponElimina
  45. Hola sóc la Victoria i aquest es el llibre que he llegit:
    Títol: Ai significa amor
    Autor: Miquel Arguimbau
    Parla sobre el Gabriel que és un noi que estudia segon d’ESO i que viu amb els seus pares i la seva germana petita l’Àngela , la seva vida comença a canviar quan els pares li comuniquen la decisió d’adoptar una nena xinesa: ell és el primer de la família que ho sap al tindre la nova germana la seva relació amb els pares canvia el tracten més com un adult , al arriba l’ Ai el Gabriel va descobrir que Ai significa amor. M ‘agradat molt perquè el Gabriel explica tot el que passa i també perquè es molt bonica la historia. Us recomano

    ResponElimina
  46. Hola Marina sóc la Gemma i aquest es el meu llibre.
    TÍTOL: No me llames Pedro
    AUTOR: Emili Teixidor
    ARGUMENT: Tracta de un senyor que quan anava al hotel in treballava, sempre li deien Pedro, però ell no volia que li diguessin així , llavors el senyor es va cabrejar i va començar a inventar-se’n rimes amb molts noms. En aquest llibre també surt un gos que escriu cartes el seu amo, i els companys de treball quan li diu l’amo del gos que es una carta del seu gos es queden estranyats. L’amo del gos treballava grumet.
    QUÈ M’HA SEMBLAT: Jo aquesta novel•la la recomanaria moltíssim, perquè es molt divertida. El que mes hem va agradar d’aquesta novel•la van ser les rimes. Cada capítol del llibre es una rima. A mi m’ha agradat molt.

    ResponElimina
  47. Sóc la Judit Verdú:
    • TRES METROS SOBRE EL CIELO
    Parla sobre l’amor entre adolescents (gairebé adults). La noia protagonista que és diu Babi, és una noia molt tranquil•la, està molt dedicada als estudis i, Step què és el noi protagonista, prefereixen la violència, no estudiar i, tenir un grup de ‘’moteros’’. Tots dos són ven diferents però tenen una cosa en comú; l’amor que farà que canviïn i que es trobin. El llibre va sobre una comèdia romàntica y de la vida dels adolescents. Us recomano molt aquest llibre tan com per nois o per noies. Va molt sobre la vida amorosa. Si eu sentit parlar de la peli, no té res a veure amb el llibre.

    ResponElimina
  48. Bon dia Marina aquest es el llibre que m'he llegit
    Títol: El noi del pijama de ratlles
    Autor: John Boyne
    Argument: Aquest llibre va sobre una família, que el pare es un cap Nasi, i s’han de mudar a una casa a les afores de Berlin, al Bruno el fill no li agrada, perquè no hi ha nens. Un dia mentre estava passejant ell sol pel bosc, es va trobar una balla i va decidir seguir caminant fins al final. Ell anava veient a homes treballant i amb pijames i es pensava que seria algun lloc on els deixaven anar com volguessin, però no era per això, sinó que era perquè eren Jueus i els Nasis els tenien presos en un camp de conservació treballant. Va veure a un noi assegut i espantat en un racó i va pensar que li passava alguna cosa i li va preguntar. El Bruno poc a poc es va anar fent amic seu i cada dia o cada dos es veien per parlar. Un dia l’Shmuel el nen de la balla estava molt trist perquè feia dies que no veia al seu pare i no el trobava.
    Bruno va decidir que l'ajudaria a buscar-lo i l’Shmuel va anar a buscar un pijama d’aquells , van fer forat a terra i el Bruno va passar a dins la balla. El que no sabia l’Shmuel es que el seu pare era mort, que els Nasis el van matar. El Bruno i l’Shmuel van tenir molta mala sort, perquè els van enganxar a tot i els va posar en una habitació amb uns gasos i es van morir tots. El pare del Bruno es va enterrar de que estava dins i es va posar molt trist, perquè ell mateixa havia matat al seu fill.

    Gràcies
    Cristina Cámara

    ResponElimina
  49. Hola Marina sóc l'Enric i el llibre que he llegit és
    Títol: Oliver Twist
    Autor: Charles Dickens
    El llibre va d'un nen que quan neix es queda orfe i té de viure a un orfanat on el tracten malament, després té uns quants treballs molt dolents i després d'un incident que va haver quan va demanar més menjar es va escapar cap a Londres i el van acollir una banda de lladres que tots eren menors d'edat, que el cap es deia Fagin. I després de que gairebé l'arrestesin el va acollir un home que es diu Senyor Brownlow que era ric i li donava de menjar i el cuidava. Després van tornar a raptar a l'Oliver la banda del Fagin i un altre que es diu Bill Sikes i el van obligar a que robés a una casa i allí el van disparar, i el van tornar a acollir, però ara a una casa de camp, després van tornar a raptar a l'Oliver i el Bill Sikes que havia comès un assasinat es va pujar a la teulada d'una casa amb una corda es va relliscar i es va ahorcar ell mateix, després van agafar al Fagin i als lladres i els van posar a la pressó i al Fagin el van posar a la horca.

    Opinió personal: A mi m'ha agradat molt aquest llibre inclús havent vist la película primer i perquè passen moltes aventures i és molt interesant.

    ResponElimina
  50. Bon dia Marina, sóc el Nathan:
    TÍTOL -> Un pingüí damunt del televisor
    AUTOR -> Rodolfo del Hoyo
    ARGUMENT -> Aquest llibre, són dos nois que van a la muntanya per buscar un tresor que el seu avi els hi ha dit que poden trobar. Un cop arriba't a la muntanya els dos nois posen la seva vida en perill ja que passen per llocs molt estrets i obstacles difícils de superar, aquell mateix dia per la nit se'n van a dormir en una cova que estava a prop d'on ells estaven investigant.
    Al matí següent un dels nois va obrir la motxilla que portaven i trobà un pingüí, que podia ser el tresor i el gran ''amulet'' que volia saber el avi. Llavors els dos nois se'n van anar i quan van arribar a la ciutat li van ensenyar al avi, que aquest va est'a molt content de trobar-ho i poder saber quin era ''l'amulet'' tan famós de qui parlava la gent.

    Aquest llibre m'ha agradat molt ja que és bastant interessant i podria agradar alguns companys.
    Nathan Amelibia Oliveira

    ResponElimina
  51. Bon dia Marina, aquest es el llibre que m'he llegit:
    Títol: Si tu me dices ven lo dejo todo...pero dime ven
    Autor: Albert Espinosa
    Argument: Dani es un home que es dedica a buscar nens perduts, però el moment de la seva ruptura de la parella que estimava, el deixa destrossat. Es per això que li venen al cap tot tipus de records de la seva infància, de les "perles" que va trobar quan es va escapar de casa, i de la gent inoblidable que ha conegut i de totes les experiències que li han ajudat a superar se un "enano" a convertir-se en un home formal. No podrà tornar a oblidar això mai.

    A mi m'ha agradat molt perquè la principi sembla molt "cursi" però es tot el contrari del que sembla.

    Marta Palomero

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.