GRAMÀTICA EN COMPANYIA

OBJECTIU DEL PROJECTE
Treballar cooperativament amb l'objectiu d'aprendre i gaudir plegats.

PARTS DEL PROJECTE

1) DOSSIER DELS ACUDITS (sessió 1) 
Omplir un dossier entre tots els membres del grup on s'analitzen gramaicalment una sèrie d'acudits. Cada grup s'organitza com consideri oportú, però treball cooperatiu significa que tots sou responsables de la tasca i, per tant, aquesta no s'entrega si no s'ha revisat conjuntament.

2) REPÀS DE CONCEPTES (sessió 2)
Posada en comú del que s'entèn i del que no. Hi ha un membre del grup que té la tasca de guiar aquesta sessió. Tindrà el rol de màster i és qui guiarà la sessió. No podrà permetre que ningú es quedi enrere, ni a nivell conceptual, ni a nivell de treball. Podrà proposar tasques per repassar o ampliar conceptes. S'entèn que els membres d'un mateix grup poden treballar a diferents nivells i amb ritmes diversos

3) ELABORACIÓ DE MATERIALS (sessió 3)
Es creen materials de gramàtica relatius als dos nivells d'estudi de la llengua que hem treballat al llarg del curs (categories gramaticals i sintagmes)
Aquests materials poden ser visuals (pòsters, infografies, presentacions, Prezi, etc) o audiovisuals (vídeo d'una explicació, rol player classe de gramàtica, audio d'explicacions, etc)
En cap cas aquesta part podrà consistir en copiar materials sense interpretar-los ni reproduir de manera idèntica informació del blog. És una part de creació. Recordeu que no som monjos medievals, som ciutadants del S.XXI

- Entrades dels articles de GRAMÀTICA (Lectures i Escrits 1)
- Presentació Categories gramaticals i Sintagmes penjats al blog

AVALUACIÓ:
Es valorarà:
- La capacitat de treballar col·laborativament
- El tracte amb el grup
- L'aprofitament del temps a classe
- La capacitat de lideratge dels màsters en la 2a sessió
- La capacitat d'esorç
- La capacitat d'escoltar
- Els coneixements adquirits
- El dossier entregat
- Els materials entregatsCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.