dissabte, 30 d’octubre del 2010

Delivery

Aquest interessant curtmetratge de Till Nowak ens permet treballar la descripció psicològica.



Ben aviat publicarem algunes de les vostres descripcions.
Fins aleshores us demano que contesteu a la següent pregunta?
- Qui creieu que envia la capsa?
Espero les vostres respostes a comentaris.
Endavant!

25 comentaris:

  1. Sóc la Carla Ochando i jo crec que la capsa l'envia algú del futur perque aquest senyor que se suposa que és del present pugui arreclar el món de manera que els del futur puguin viure sense contaminació.

    ResponElimina
  2. Jo, tin cuna idea molt semlbant a la de la Carla.
    Crec que és algú del futur, que creu que el seu present està en les mans d'aquest bon home. D'aquesta manera, la gent del futur, viurà millor, sense fàbriques...ni contaminació.
    ( també podria ser que fos algú del passat, que no vol que la gent visqui el que ha viscut ell)

    Aina Balseiro ( "besitos classe"!!)

    ResponElimina
  3. Jo crec que l'envia algú que coneix aquest home, perquè sap que el senyor podrà fer alguna cosa bona per el seu territori. I qui sap si despres ho farà pèl món.

    Elna

    ResponElimina
  4. hola, jo crec que s'he l'hi ho ha enviat algun científic amic o familiar seu i s'he l'ha regalat per qualsevol motiu que no ensenyen i ha canviat la ciutat per unes flors i, Elna, aquella caixa es pot moure però segurament el forat gegant no.

    Xavi (gusart)

    ResponElimina
  5. Hola !!!!
    Jo crec que aquest paquet la enviat el govern (o com es digui en aquell moment), perqu ell pugui canviar el que lenvolta els seus ùltims anys de vida.
    Li fan un petit (gran) favor.

    Sr Fèlix Hernàndez Molina

    Fins una altre!!!

    ResponElimina
  6. hola, jo crec que la capsa que ha rebut el senyor aquet li han enviat les persones del futur perque aquest senyor es l'unic que veu que el pais està contaminat i per aixo treu la ciutat i coloca la flor en el seu lloc
    Dani 1r ESO A

    ResponElimina
  7. Hola,jo crec que la capsa se la envia ell mateix pero desde un futur on regna el caos.Li envia per que aixi pot evitar el caos.
    Gerard

    ResponElimina
  8. Hola a tots i a totes.
    Jo crec que la capsa li envia algun familiar seu des del futur perquè no vol que les coses siguin aixi i perquè hi ha molta contaminació.Hi aleshores li envia a ell perquè ho canvii tot.

    Georgina boixet

    ResponElimina
  9. Hola a tots i a totes, jo crec que la capsa li envia algú molt preocupat pel medi ambient, algú que sap que l'home aquest no li agrada gens el mon on està vivint, i per això deixa en mans d'aquest home el "destí del món". La persona que li envia, sap que ell farà el correcte i el necessari.

    Andrea Benedicto 1r A

    bsitos a tots

    ResponElimina
  10. Jo crec que la capsa l'ha enviat algun treballador de la fàbrica, ja que segurament està descontent amb la contaminació d'aquesta.
    Com que el treballador no es veu capaç de decidir el futur de la humanitat, deixa la tria en mans d'un home descontent amb el món que l'envolta.

    Iago López 1r B

    ResponElimina
  11. Hola, jo crec que la caixa li envien els de la fàbrica perquè se n'adoni de que no s'ha de resignar a només el que té sinó que ha de fer tot el posible per canviar-ho
    ROGER TAULÉ

    ResponElimina
  12. Hola a tots,no estic segura pero crec que aquesta caixa l'envia algu del futur que veu que el mon que estan vivint tant l'home que li ha entregat la caixa com el que la rebuda no li agraden per que veuen molta contaminació.Per això aquest home li entrega la caixa per a que puguin viure un mon millor i més bonic.

    Judit

    ResponElimina
  13. li envia els governants del món
    Carlos 1r b

    ResponElimina
  14. Hola,sòc jo penso que ell el creo però demana que la constroeixen.

    Gabriel.

    ResponElimina
  15. Hola,jo crec que el paquet que li han enviat ho han fet perque la industria no contamini més.

    Sr Marc López

    ResponElimina
  16. Hola, jo crec que la caixa l'envia alguna persona que creu que ell pot areglar el món i tambre crec que aquesta persona es algu que traballa a la fabrica i veu el ell no pot arreglar el món i li dona el carreg a una persona que si que ho pot fer.

    Nil Fosch
    1r ESO A

    ResponElimina
  17. Hola!!!
    Jo considero que la caixa li ha sigut enviada per algu, alguna força superior, que l'ha estat observant, i sap que ell és l'aducuat per cambiar-ho. I tambe podria ser alguna mena de prova, per veure com reaccionava, que feia... O simplement podria ser un somni, una il.usió del que ell voldria fer si tingués aquella mena de poder sobre el territori que l'envolta, i la caixa, és simplement la clau per fer-ho.
    és la meva opinió.
    Dew, XD

    NIA

    ResponElimina
  18. Hola a tothom,jo crec que la caixa li envien de un altre món on no hi ha contaminació perque arrecli el món on ell viu, carregat de contaminació per culpa de la fàbrica.
    MARTA

    ResponElimina
  19. hola, sóc la Paula, jo crec que la capsa l'envia algu que treballa en el futur, que veu que en la epoca del noi del futur està tot destorsat i va al passat perque el noi aquest arregli el món.

    ResponElimina
  20. Hola,jo crec que la caixa li envien els de greenpeace del futur o es que so esta imaginant,
    en somnis,s'ha mort,etc.
    ANRI

    ResponElimina
  21. Hola, jo crec que qui envia la capsa és una empresa del futur que vol que aquell home arregli la vida en la que estan vivint, que no tingui tantes fàbriques, per tant no tindre contaminació... El món, o almenys aquella zona, està en les mans d'aquest senyor.

    Carla Grau

    ResponElimina
  22. Hola nois i noies de 1r d'Eso.
    Jo crec que la capsa l'envia algú del futur que en temps pasats ja va intentar arreglar el món, és a dir, que hi havia molta contaminació, però no ho va aconseguir.
    Llavors li envia perquè vol arregar el món i perquè havera si ell ho aconsegueix d'aquesta manera.
    Petons i abraçades virtuals Xènia Alegre

    ResponElimina
  23. Hola!!!!!!!!!!!!!!!!
    Sóc l'Edgar i jo crec que ha sigut alguna persona del futur

    ResponElimina
  24. Hola
    Jo crec que li ha enviat algu de la fabrica que no esta content amb el que veu i creu que el senyor ho podra millorar

    Fins un altre, Laia Millán

    ResponElimina
  25. Hola.Jo crec que li envia la capsa el de la fàbrica.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.