dijous, 26 de maig del 2011

Llibres, llibres, llibres...

Llegir ens permet viatjar, somniar, ser, volar... i qui sap quantes coses més!
M'agradaria saber quin ha estat el llibre que més us ha agradat? 
Aquell que sempre recordeu i que heu recomenat un munt de vegades. 


Espero les vostres respostes a comentaris. Endavant!



Llegir ens fa més lliures!

12 comentaris:

  1. Hola, sóc l'Oriol Nebot.
    Més que un llibre, seria un autor el que més m'ha agradat i sobretot impactat, Sven Hassel. Narra la 2a guerra mundial però d'una manera curiosa, des del punt de vista d'un soldat alemany, explica d'una manera molt detallada (a vegades massa) la crueltat de la guerra. Sven Hassel va servir a l'exércit alemany voluntariament fins a mitjans de la década dels 30, on va dessertar. Aixó va provocr que l'enviesin a un batalló disciplinari a la inmensa Rússia i també a lluitar en altres batalles com la de "Monte Cassino". Recomano a tots aquells que vulguin una lectura bél·lica totalment anti-bel·licista. El nom d'alguns dels seus llibres són: "Los vi morir", "General SS", "Monte Cassino", ·"Los panzers de la muerte", "Liquidad París", etc...
    Escric els noms en castellà perquè la edició en català és gairebé inexistent.
    Salut.

    ResponElimina
  2. Hola sòc el Fèlix i a mi els dos llibres que m'han agradat mès SÒN: "La ciutat invisible" i la seva continuaciò "Impacte de gel". Hi ha un tercer pero qie jo sàpiga encara no ha sortit a la venda. Aquests llibres estan escritsper M. G. Harris. La colecciò en si es diu: Expedient Joshua i va d'un nen (en josh) que el seu pare mor i ell inetnta descubrir que a passat pero pel camì es troba ciutats desconegudes i fins i tot a la seva germana que no savia que tenia!!

    ResponElimina
  3. Hola sóc l'Oriol Prats i el meu llibre preferit és Brisingr un llibre de Christopher Paolini.És la continuació de Eldest un llibre amb un drac vermell com a portada.La saga és Eragon i han fet una pelicula.Tots l'haurem vist ja que la van posar de tornada a l'autocar quan vam anar a Andorra, menys els nous, és clar.

    Jo crec que us agradarà; és una mica llarg això si.Adèu i salutacions.

    ResponElimina
  4. Hola sóc l'Andrea, el llibre que més m' està agradant ( perquè encara me l'estic llegint) és el diari lila de Carlota, és un llibre que es bassa sobre el masclisme i el feminisme, fa que les noies ens veiem en el estat que estem encara que ens creiem que som totalment lliures. Us el recomano a les noies, no als nois!

    ResponElimina
  5. Hola a tots, sóc la Carla G.
    Jo en comptes de llibres us recomano una col·lecció, s'anomena Tinta. Està formada per tres llibres: Cor de Tinta, Mort de Tinta i Sang de Tinta. Aquests llibres són de fantasia i màgia. Tracta sobre una família, el pare és en Mo i la filla és la Meggie, en la qual la Meggie té un do. Pot treure personatges dels llibres a canvi, que introduexi uns altres. Això fa que tingui problemes i és així com succeeix la història.
    L'autora d'aquest llibre, la Cornelia Funke, és una de les escriptores més conegudes a Alemanya.
    Espero que us agradin!

    ResponElimina
  6. Hola sóc el Ferran.
    El llibre que més m'ha agradat, més ben dit la saga que més m 'ha agradat és la del Señor de los anillos de J.R.R Tolkien.
    Són quatre llibres d'unes 450 a 500 pàgines.
    El primer es diu el Hobbit, que tracta d'un seguit d'aventures en las quals troba l'anell.
    En els tres següents haureu sentit parlar ja que són clàssics de la literatura hi han fet pel•lícules.
    Aquest desembre del 2011 faran la pel•lícula del Hobbit.
    A mi em sorprèn el món que s'inventa i amb la realitat que ho explica i sobretot que Tolkien no és escriptor, era professor universitari i només ha fet 12 llibres dels quals només aquests quatre i dos més que s'anomenen los Hijos de Hurin, i el Silmarillion.
    Tots els llibres estan ambientats en el mateix món inventat per ell.
    Salutacions

    ResponElimina
  7. Hola, sóc la Laia.
    El llibre que més m’està agradant, ja que no l’he acabat, és El foraster que vingué del mar, escrit per Mollie Hunter una gran fascinada de les llegendes del seu país.
    Aquest llibre et fa des del començament una gran pregunta qui és en Finn Learson? I el vell Da creu que es tracta del Gran Selkie, que és una gran foca mascle que de tant en tant es transforma en humà per seduir a noies boniques, i el vell Da veu que en Finn mira amb una mirada penetrant a l’Elspeth una noia molt bonica per això cada cop té més en compte aquesta llegenda.

    ResponElimina
  8. Hola Marina , sóc el David.L.
    Jo tinc dos llibres , un escrit per Martí Perarnau, el llibre es titula (El camí del campions ) explica una mica els canvis que va produir en la mentalitat Blaugrana l'arribada d'en Cruyff com a entrenador , que va canviar la visió que tenien sobre el Futbol els entrenadors de totes les categories del Barcelona.
    L'altre es diu (Sven Hassel- Los panzers de la muerte ), un llibre que em va deixar l'Oriol Nebot , parla sobre les vivències que va tenir un soldat Alemany durant la segona guerra mundial,que les va explicant ell mateix i amb molts detalls.

    ResponElimina
  9. Hola sóc l'Elna
    Jo recomano un llibre, que s'anomena HOT DOGS.
    Tracta, d'una noia, que passa un estiu sola a casa, ja que el seus pares estan separats. En aquests dies de vacances, troba una feina, que consisteix en passejar gossos. Un dia, coneix a una noia, i si fan molt amigues. Aquesta nena, li ha passat una cosa terrible amb el seu gos, i finalment, poden resoldre el problema, gràcies a un anunci que anuncien en una revista, tot això, passa mitjançant un anunci amb clau, i aquest és HOT DOGS FREDS.

    Aquesta novel·la, és divertida, però també té algun punt trist.
    Espero que us agradi.

    ResponElimina
  10. Hola,sóc la Diana
    A mi m'ha agradat fa 2 anys el Diario de Greg.Hi ha un llibre que recomano que s'anomena Fairy Oak,és un llibre d'aventures.
    Per últim Leyendas de los Otori que es basa en aventures, guerres.

    ResponElimina
  11. Hola sóc la Diana
    Me deixat de dir que els autors són
    -Diario de Greg es Jeff Kinney
    -Leyendas de los Otori es Lian Hearn

    Hi ha un altre llibre anomenat Les bruixes de Roald Dahl.T'explica una història d'un nen que té una rata i viu en un món de bruixes,misteri etc.

    Recomano que aquest escritor Roald Dahl per els seus contes per grans i petits en general petits o adolecent per la seva manera d'explicar les coses,d'una manera divertida ,creativa sobretot no aborida

    ResponElimina
  12. Gràcies per les vostres aportacions.

    Marina

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.