dissabte, 7 de desembre del 2013

Què has estat llegint últimament?

Durant aquest primer trimestre hem iniciat a l'escola el PLA LECTOR. Hem destinat mitja hora diària a la lectura lliure. I des del bloc voldria saber com us ha anat. Per tant, la pregunta d'avui és directa:

- Què has llegit aquest trimestre?
Fes l'entrada a comentaris siusplau, dient el títol del llibre, l'autor i una valoració

(Així els companys podran agafar idees a l'hora de triar noves lectures)

47 comentaris:

  1. he llegit un llibre que es titolava "ostres tu quin cacau" de la Maite Carranza

    Abel Manzano

    ResponElimina
    Respostes
    1. I de què va Abel? Què t'ha semblat?
      Amplia el teu comentari, siusplau, així els companys podran conèixer altres llibres per decidir si els hi ve de gust llegir-los.
      Gràcies i felicitats per ser el primer que trenques el gel!

      Elimina
  2. és d'humor i molt divertit va de que una noia sempre busca baralles al col·legi i un dia arriba un company nou i ella decideix fer-li la vida impossible, preò ell en la seva anterior escola era igual que la noia que es diu Laia i es barallen hi s'en van a viure aventures.
    Abel Manzano

    ResponElimina
  3. A mi la Berta hem va deixar el llibre de matilda,em va agradar molt.Va de una nena que te uns pares que no volen saber res d'ella i sempre l'estan criticant.La Matilda es una nena molt llesta i que li agrada molt llegir.Tenen una dorectora molt dolenta a l'escola que va tots els dijous a la seva clase a fer preguntes als alumnes,si falles la directora s'enfada molt i els tira dels cabells...Un dia la Matilda descobreix que pot moure les coses amb els ulls i li explica a la seva professora que es molt bona i ella li explica que la directora es la seva tieta i va viure amb ella durant molts anys.Fan una malifeta a la directora i sen va del l'escola.
    per mi aquest llibre es mol diverit.
    Laura

    ResponElimina
  4. Gràcies Abel i Laura! Sou els valents que heu trencat el gel!
    A mi Matilda, de Roal Dahl, és un dels llibres que més em va agradar de joveneta. Em feia molta ràbia que els seus pares no veiessin com n'era de brillant.I que se la volguessin treure de sobre.
    És un llibre súper recomanat per la vostra edat. I, evidentment, també n'han fet una pel·lícula. Penjo l'enllaç per si voleu fer un cop d'ull, però sabeu que us recomano TAMBÉ i sobretot, el llibre. Sinó pregunteu-li a la Laura, o a la Berta. Per cert, algú més l'ha llegit?
    http://www.youtube.com/watch?v=j6uhT7T6YXA

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo me'l acabo de llegir i també m 'ha encantat, aquests llibres que son d'aquests tipus magraden molt. Com que soc una gran fan de Matilda també he vist la peli un munt de vegades i encara no em canso de veure-la. Us animo a que també veieu la peli que també es molt divertida tot i que algunes coses són diferents a les del llibre.

      Carlota Farré

      Elimina
    2. Jo també me'l vaig llegar es molt divertit i entretingut .
      Com una nena tan petita pot llegir llibres tant grans?
      Es un misteri.
      Marta Carrascal

      Elimina
    3. Jo, jo també me'l vaig llegir. Us animo a llegir-vos aquest llibre, és molt divertit.
      Sara Avilés

      Elimina
  5. Jo, a principis de curs em vaig acabar de llegir el llibre de Jocs de la Fam III de l’escriptora Suzanne Collins.
    Aquesta trilogia tracta d’una noia que viu al districte 12 del seu país i es presenta voluntària per salvar a la seva germana petita dels jocs de la fam organitzats pel capitoli. Després d’aquests jocs hi han un munt de fets. Aquest llibre m’ha agradat moltíssim, és molt entretingut perquè té molta acció i mai no t’avorreixes , però hi ha parts que m'han fet una mica de pena.
    Andrea Villegas

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo he vist la pel·licula. Esta molt bé. Em començarè a llegir el primer llibre aquesta semana.

      Elimina
    2. Jo també he vist la pel·lícula. M'ha agradat molt. Ara m'estic llegint encara el primer llibre i tinc ganes d'acabar-me'l per què em vull llegit també el 2 i el 3 !
      Maria Pifarré

      Elimina
    3. Jo també he vist les dues pel•lícules que han fet, però ha mi m’han agradat més els llibres, ja que et donen més detalls de tot.
      Andrea Villegas

      Elimina
    4. Jo m' he llegit només el primer i m' ha encantat, però la pel·lícula no tant ja que diu moltes més coses al llibre.

      Mario Fornaguera

      Elimina
  6. El libre que m´estic llegint es diu `Juegos del hambre´ fet per Suzanne Collins . Trata de que un pais es divideix en 13 districtes i cada any preparen uns jocs .Als jocs van 1 nen i 1 nena de cada districte entre 14 i 18 anys.Quan comencen es tenen que matar i el últim que quedi es el guanyador.
    Us recomano llegir-os els 3 llibres i veure les pel·lícules es molt xula
    Mark Smithson

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo també me l'estic llegint i m'agrada molt.

      Mario Calvo

      Elimina
  7. L’últim llibre que m’he llegit és el de “La història interminable” , tracta d’un noi que li agrada molt llegir i que un dia roba un llibre que es diu La història interminable el comença a llegir i desprès d’un temps ell mateix entra en la història. És molt interesant, ho recomano.

    Omar Butt 1er ESO A

    ResponElimina
    Respostes
    1. I l'autor?
      És important que llegiu bé els enunciats i que no us deixeu informació.
      Gràcies Omar i també et recomano Momo, del mateix autor.
      Endavant amb la lectura dels clàssics!

      Elimina
  8. Durant aquest trimestre m’he llegit uns quants llibres ,però en especial m’ha agradat molt “El niño con el pijama de rayas” . Em va semblar bastant trist però amb molt sentiment , ho recomano a aquelles persones que els hi agradin les emocions una mica fortes.

    Berta Peña

    ResponElimina
  9. Jo m’he llegit un llibre que es titula: Clàudia, l’autora és Miriam Dubini. Narra la història d’una noia de 13 anys que viu a Roma i li agrada molt anar en bicicleta. Un dia coneix un noi i s’enamora profundament d’ell però no és un noi com els altres, amaga un secret... Recomano aquest llibre a tothom!
    Anaïs Alandí

    ResponElimina
  10. Jo em vaig llegir un llibre que es titulava El cas del director de l'escola desemmascarat de Joachim Friedrich.
    Va de quatre amic i un gos que són detectius, ells tenen ganes de resoldre un gran cas.
    Un dia els hi entren a robar a la seva escola i ells comencen a investigar qui podria ser.
    Al principi és una mica avorrit, però desprès ja comença a ser més emocionant.
    Jo ho recomano a les persones que quan comencen un llibre se l’acaben, i que tenen molta paciècia.

    Elia

    ResponElimina
  11. Jo m'he llegit bastants llibres aquest trimestre, però hi ha un que m'ha agradat molt, "La Cala del Muerto", és un llibre que està escrit en castellà, però no m'enrecordo de l'autor.
    És un llibre que va de que una nena viu a un orfenat i descobreixen que té un oncle, la noia, que és diu Laura, s'envà a viure amb el seu oncle, al petit poble de St. Ives. Allà coneix a un noi que va nèixer a Bangladesh i es diu Tariq. Junts viuran la millor aventura de les seves vides.
    No us explico més perquè us el pugueu llegir amb tranquilitat i intriga.

    Aitor Ruiz

    ResponElimina
  12. Jo m'he llegit un llibre titulat el Diari de Greg, Un pringat total, de Jeff Kiney. Tracta d'un noi que explica la seva vida diària en un diari. Explica les anècdotes del dia a dia a l'institut, el cap de semana jugant amb el seu millor amic, el Rowley, la noia que li agrada, les seves baralles amb el seus germans gran i petit, el Manny i el Rodrick... En resum, t'explica la vida d'un adolescent que ha d'anar a l'institut entre nois molt més grans que ell i amb nois molt més petits que ell. És molt entretingut i divertit, també hi ha parts que fan una mica de gràcia. També consta de uns altres tres llibres més un que el pots crear tu mateix.

    Héctor Millán

    ResponElimina
  13. Jo a casa m'estic llegint el llibre de Pa Negre.
    Es un llibre que ens explica sobre els fets de la gerra des del punt de vista d'un nen .
    Quines desgracies porta ,que no serveixen de res les guerres.
    Us animo a llegar-ho. Te un punt reflexiu
    L'autor es Emili Teixidor
    Marta Carrascal

    ResponElimina
  14. Jo m'he llegit "El Hòbbit" de J.R.R. Tolkien. És un llibre genial que parla d'un Hòbbit, el Bilbo Saquet. Els Hòbbits són uns éssers imaginaris, que ténen l'estatura d'un nen de 7 anys quan en ténen 50. Ténen uns peus grossos i unes orelles grosses i acabades en punta. El llibre comença quan en Bilbo Saquet està al seu jardí fumant, i se li aparèix en Gàndalf, el mag. Li diu que si vol compartir una aventura amb ell. En Bilbo diu que no però en Gàndalf li diu a 12 nans que vagin a casa del Bilbo. Total, que en Bilbo és a casa seva tranquil, truquen al timbre i li entren 12 nans desconeguts. En Blibo decideix d'anar a la aventura amb en Gàndalf i els nans... Si voleu sabre què els hi passa llegiu el llibre !!! També hi han les pel·lícules.
    Biel A.

    ResponElimina
  15. Perdo m'he equivocat en la paraula "saber"
    Biel A.

    ResponElimina
  16. Jo m'he llegit un llibre que es diu "Tigre Tigre" de Lynne Reid Banks.
    Va de dos tigres germans que estan a la sabana, aleshores, uns caçadors enviats per Cèsar els capturen i els porten al palau. El tigre més lleig el porten al Coliseu perquè aprengui a lluitar i faci exhibicions úniques i especials, en canvi l’altre el porten a la casa de les feres per ensinistrar-lo i regalar-lo a la seva filla.
    El llibre m’ha agradat, els hi recomano a la gent que li agrada la intriga i l’aventura, és molt divertit.

    Pol Andreu

    ResponElimina
  17. jo m'estic llegint el llibre de manolito gafotas " YO Y EL IMBECIL" es en Castellá escrit per Elvira Lindo:
    tracta de un nen que explica les seves aventures amb el seu germá que li diu Imbécil perque no s'enrrecorda del seu nom...
    es molt divertit perque aquest nen es molt tonto, us el recomano.
    Mar Sanz

    ResponElimina
  18. Jo m' estic llegint un llibre que s' anomena " Little mix ", l' autobiografia de les cantants d' aquest grup britànic. Explica la seva vida desde quan eren petites, el seu pas per el programa X factor sent el primer grup femení guanyador d' aquest programa, despres de ser guanyadores... És una història molt bonica de com els somnis és fan realitat.

    Clara Sánchez

    ResponElimina
  19. Jo, aquest trimestre m'he llegit jocs de la fam ( el primer llibre ). M'ha encantat i ara m'estic llegin el segon ( en flames.) El vaig escollir perquè molta gent li a encantat i m'he l'han recomenat. L'autora es la Suzanne Collins. Aquest llibre tracta de que dins d'un país hi han 13 districtes i cada any elaboren uns jocs.En aquests jocs juguen un nen i una nena de cada districte. En total juguen 26 nens cada any preparen uns jocs . No són uns jocs d'agrair , sinó que és maten entre ells. Un cop comencen els jocs, tenen que sobreviure i intentar matar als contrincants fins que només queda una persona,el/la guanyador/a.
    Us el recomano! (Avans de veure les películes, llegiu-vos els llibres )

    Sara Avilés Valero.

    ResponElimina
  20. Jo m'he llegit el llibre dels Jocs de la Fam 1 ,la seva autora es la Suzanne Collins.
    El llibre tracta d' una noia que es diu Katniss Everdeen que acaba als Jocs de la Fam,
    es sacrifica per la seva germana Prim. De company li toca el Peeta ,la seva família són forners.
    En les proves que fan abans dels jocs perquè els tributs aconsegueixin patrocinadors,sorprenentment la Katnnnis amb la seva habilitat de l'arc treu un onze i el Peeta amb la seva força muscular un vuit.
    Que començin els Jocs de la Fam!!!!

    Cristian Salazar 1rA

    ResponElimina
  21. Jo m'he llegit el llibre " La aventura de Saïd". El llibre tracta sobre un noi que viu a Xauen fins que un amic seu va arribar amb un cotxe. En Saïd l'hi va dir d'on l'havia tret i l'hi va dir que treballan a Barcelona perque a Xauen no hi havia treball. Aleshores el viatge cap a Barcelona no es un viatge normal, es una aventura! Hos el recomano a tots

    Víctor Jara

    ResponElimina
  22. Jo m'he llegit els Jocs de la Fam. El llibre m'ha agradat molt perque jo sóc una persona a la que li agrada molt l'acció.L'autor/a es diu Suzanne Collins. Va de que una nena que es diu Katniss Everdeen està en un país on hi ha 12 districtes en el qual ella esta en el 12. Arriba el dia dels jocs de la fam i fan la votació i li toca a la germana de la Katniss i la Katniss la substitueix. Els jocs de la fam consisteix en que de tots els districtes trien un nen i una nena en el qual tenen de sobreviure fins que quedi l' últim, l'últim serà el guanyador.El recomano!!!!!!!!!!!!
    Ruben Garcia

    ResponElimina
  23. Ruben jo tambe m'he l'estic llegint ès un llibre que el recomano per aquella gent que li agradin els llibres d'aventures el recomano molt . Que comencin els Jocs de la Fam!!!!


    Helena Fornier

    ResponElimina
  24. Jo m’estic llegint “ La muerte del cisne negro ” L’autor es Francisco Lalana . Tracta de que una noia que és diu Elisa i la seva millor amiga que és diu Carlota es presenten a un concurs a Zaragoza per entrar a una acadèmia de ball professional amb Mario Segovia , guanya la Carlota i se’n va a Paris aleshores és mort i no se que més perquè encara no he acabat !!
    Mar Requena

    ResponElimina
  25. Jo m’estic llegint “Els Jocs de la Fam”, el primer llibre de la trilogia escrita per l’autora Suzanne Collins. El llibre és molt entretingut, i té molta intriga. Explica la vida d’una noia, la Katniss, que és escollida per anar als Jocs de la Fam. Per molt que es diguin jocs, no són gens divertits pels que hi participen, perquè s’han de matar entre ells fins que només en quedi un. El lloc on viu, el Districte 12, és el més pobre dels dotze que n’hi ha. Cada any, per als jocs, trien a sorteig, a un nen i a una nena de cada districte per anar als jocs. Us el recomano moltíssim, a mi m’ha agradat molt.
    Mario Calvo

    ResponElimina
  26. Jo m'estic llegint el segon llibre dels Jocs de la Fam, titulat "En flames", de l'autora Suzanne Collins.
    És un llibre que quan el comences a llegir no pots parar, el recomano a tothom a qui li agradi la intriga i el suspens. És genial, emocionant i molt entratingut.

    Maria del Mar Ubach

    ResponElimina
  27. Jo he llegit els Jocs de la Fam, el primer llibre del tres llibres dels Jocs de la Fam de l'autora Suzanne Collins.
    Aquest llibre es d'aventura, d'acció... te tot el que em pot agradar per llegir un llibre. M'encanta.
    El llibre t'explica l'història de la Katniss, una noia del districte 12, que es escollida per anar a jugar al jocs de la fam, un entreteniment per al Capitoli que es la capital, que ho domina tot. Jo, us el recomano molt, però molt.
    A més a més també m'estic llegint el 2 llibre, En Flames, es molt "diver",(de moment) quan me l'acabi ja us diré si us el recomano. :)

    ResponElimina
  28. Jo durant aquest trimestre m'he llegit uns quants llibres,però el que més m'ha agradat ha sigut el de "Manolito Gafotas" de l'autora Elvira Lindo.Bé és un llibre que ens hem de llegir tots a castellà,però a mi em va agradar tant que vaig continuant llegint sense parar.És un llibre d'humor,és super divertit.Un nen molt baixet amb ulleres que li passen mil coses!

    Patricia Cortés

    ResponElimina
  29. Jo m'he pogut acabar un llibre, el tercer capítol del jove Sherlock Holmes, La Noia Desapareguda. El seu autor és el canadenc Shane Peacock.
    La història tracta de que la filla d'un multimilionari de Londres és segrestada per un grup de segrestedors. Llavors el nen aquest, anomenat Sherlock Holmes, mitjançant proves i descobriments va investigant sobre el cas i al final descobreix que el segrest és molt més extrany del que ell es pensava.
    A mi personalment m'agradat molt ja que té molta intriga i misteri i és un d'aquells llibres que quan el començes no pots parar de llegir.

    Alejandro Gálvez.

    ResponElimina
  30. jo m'estic llegint "LUNA NUEVA" de la saga de crepucsculo l'autora es Stephanie Meyer.
    L'historia parla de una noia normal i corrent que coneix a un noi del que s'enemora que ès un vampir, amb ell i la seva familia viu moltes aventures aterradores. El problema es que ella va envellinse i ell no perque es un vampir, ella vol tornarse vampir per estar amb ell peró ell diu que no. Acabarà sent vampir o no...

    ResponElimina
  31. Jo m'he pogut acabar un llibre, el tercer capítol del jove Sherlock Holmes, La Noia Desapareguda. El seu autor és el canadenc Shane Peacock.
    La història tracta de que la filla d'un multimilionari de Londres és segrestada per un grup de segrestedors. Llavors el nen aquest, anomenat Sherlock Holmes, mitjançant proves i descobriments va investigant sobre el cas i al final descobreix que el segrest és molt més extrany del que ell es pensava.
    A mi personalment m'agradat molt ja que té molta intriga i misteri i és un d'aquells llibres que quan el començes no pots parar de llegir.

    Alejandro Gálvez.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.