dijous, 17 de febrer del 2011

Alma

Us convido a gaudir del curtmetratge de ficció Alma  escrit i dirigit per Rodrigo Blaas. Amb el seu llenguatge cinematogràfic, aparentment senzill, ens pemet a reflexionar sobre el complex tema de la identitat



Com interpreteu el final del curtmetratge?

(Gràcies Víctor)

40 comentaris:

  1. Hola Marina sóc la Xènia i jo crec que la nena aquesta quan veu el ninot a l'aparador es deu pensar que es ella, i llavors decideix entrar, jo crec que el seu avatar fa un canvi de persona i fa que es converteixi la nena en ninot i el ninot en ells, perquè d'alguna manera jo crec que el ninot està fart de que ell tingui que estar en una botiga i ella allà tant feliç pel món, i vol tornar a fer vida normal, a ser una persona com ella era abans.
    Si us hi fixeu bé, quan surt l'aparador, la botiga en si vista des de fora és com si fos la boca d'un animal raro o una cosa així i jo crec que d'alguna manera ja es com si l'estigués avisant i és una metàffora.

    ResponElimina
  2. Hola, soc en David R. i, segons el que jo interpreto, la botiga té vida propia i s'alimenta dels pensaments dels nens i de les nenes. No sé si us heu fixat de quela finestra de la botiga sembla una boca i a la part de dalt té com uns forats posats com si fossin els ulls. Quant la botiga ofereix l'avatar obre l'interes de la noia i és com si l'atragués, per dir-ho d'alguna manera, com una agulla i un imant. Quan el ninot del tricicle crec que és per sortir de la botiga i que quant surt es torna, altre vegada, en nen, també ho fa per avisar-la del perill que corre: transformar-se en l’avatar. Jo crec que quan surt aquella mirada i aquells ulls es tracta de l’esperit de la noia ficat dins del cos del avatar.

    ResponElimina
  3. hola, sóc el Xavi G. i jo crec que la botiga, tal i com ho interpreta el aparador, té vida própia perquè l'aparador, té forma de boca i a sobre té dos forats ue representen els ulls. Segurament, tots aquells ninots són d'altres nens que han caigut al parany com l'Alma. Aquell nen de la bicicleta, fixeu-vos que intenta sortir de la botiga ja que la porta està oberta. Però, unaltra prova de que la botiga té vida és que quan està a punt de sortir, es tanca la porta de cop. Aquella pissarra que hi ha al davant, segurament són els noms dels nens que s'ha menjat la botiga i només els ha deixat eu ninot que mou els ulls amb la seva roba. aquella nina que apareix al final, és o deu ser el avatar de la nena que està pasant per el carrer que hi ha només començar el vídeo. Segur que lipassarà el mateix que a l'Alma i als altres. Ostres, així ja poden fer un altre capítol!

    Records a la classe i llarga vida als trens i a Star Wars!!!

    Adèu

    ResponElimina
  4. Hola Marina, sóc l'Aina. Jo crec que l'amo de la botiga, és una persona, que no va tenir una infància gaire bona. Vol fer veure a tots els nens/es el que es no poder sortir de casa, com si els pares et retinguessin sense deixar-te sortir.
    També penso que els ninots intenten avisar a Alma del perill que corre, però ella està tan obsesionada amb agafar el seu avatar, que no se n'adona de res. El ninot amb la bicicleta, que està deseperat per poder sortir, les dues nines bessones, que la miren de reüll... però ella com si res. Sobre el que vam parlar de si apareix primer l'avatar i després els nens escriuen a la pissarra o a l'inversa, jo opino que primer apareix l'avatar, perquè al final del curtmetratge, apareix un ninot i encara no ha passat la nena per davant ni ha escrit el seu nom a la pissarra.
    Per acabar, dic que crec que no és que la botiga tingui vida, sinó que l'amo d'aquesta, ja l'ha creada així per alguna raó. I que la porta s'obre i es tanca, perquè l'amo té añgun mecanisme.

    Adéu, fins dilluns

    ResponElimina
  5. Hola Marina,sóc el Nil.F. Jo interpreto que el final del curtmetratge acaba en que ve una noia pelroija i escriu el seu nom a la pissara d'en front de la botiga i li pasa al mateix que a Alma se sent atresa per el seu avatar i el primer que vol fer és entrar a la botiga i agafar-lo, aleshores es quant queda atrapada dins d'ell.
    Ara que ja he contestat la pregunta donare la meva opinió.
    Jo crec que la història mai pasaria a la meva vida perquè al moment de veure un ninot amb la meva roba i/e identicament igual que jo, ya m'espantaria.
    Després si la porta esta tancada jo la deixaria tancada perque si esta tancada es per algo, Alma al tirar la bola de neu la porta s'obre i ella entra al moment, jo tindria por al veure que la porta s'obre quant estava tancada i no hi entraria sol.
    Gràcies fins dilluns.

    ResponElimina
  6. Hola Marina sóc la Carla , jo crec que l'amo de la botiga no va tenir una infància molt divertida.
    Crec que no tenia molts amics i els seus únics amics eren els ninots , així que quan es va fer gran es va venjar convertint a tots els nens que tenien la mala sort de fixar-se amb la seva trampa en ninots.
    Quan l'Alma entra els ninots la intenten avisar però a ella només li interesa el seu ninot identic a ella així que el toca i finalment cau a la trampa.
    Jo crec que el final de tots aquests nens es infernal. Tota la resta de la seva vida convertits amb ninots , sense poder parlar, comunicar-se ni tenir amics .
    Però aixó no s'acaba amb l'Alma just després torna a apareixer un altre ninot , aquesta vegada pelroig, on una altra nena caurà a la trampa...
    Fins dilluns

    ResponElimina
  7. Hola Marina, sóc el Dani, jo crec que la botiga es màgica ja que l'aparador sembla una boca, aquesta botiga de vida propia i vol tindre amics pero com és una botiga i nigu es pensa que tingui vida no li fan cas , per aixó va crean avatars de nens que pasan per davant de la seva botiga per tindre més amics i l'Alma quan mira l'aparador de la botiga es veu a si mateixa en una avatar i l'entra la curiositat i per aixó entra a la botiga i quan toca al avatar es converteix en el ninot i la botiga segira així fins que la destrueixin
    Adeu

    ResponElimina
  8. Hola Marina,soc en Marc i crec que la botiga té vida propia, ja que la porta es tanca de cop i l'avatar dels nens surt tot sol.
    Qua l'Alma entra hi ha un ninot amb una bicicleta que intenta sortir i jo interpreto que quan surts de la botiga tornes a ser un nen normal tambe els ninots que son els avatars d'altres nens que s'han convertit en ninots no paran de mirar-la com si l'avisessin del perill,que no toqui el seu avatar.
    Al final es veu la botiga que les finestres son com la boca i a dalt es veuen dos puntets que eren els ulls, per aixó crec que la botiga té vida.

    Adeu, i fins el dilluns

    ResponElimina
  9. Hola soc el Alex.
    Jo crec que la botiga es una manera de interpretar la pedràstia, (ja sé que sona extrany), el ninot/avatar es com si diguessim el caramel que et donan els pedrastes com a trampa, i quan hi caus en la trampa ja mai més res torna a ser normal. De manera que et quedes dintre del ninot per sempre ja que mai t'oblidaràs del que et va pasar. I així nen tras nen es va omplint la botiga però aquesta sempre troba lloc per un ninot/avatar més. I a més com bé reprenatava aquell ninot/avatar que intentava fugir, si caus en la trampa mai mé hi podras sortir.

    ResponElimina
  10. Hola Marina sóc el Victor
    El que jo crec que acava passant es que a l'Alma i als altres nens els roben la seva identitat amb un avatar seu pero que no esta complert, li falta l'ànima d'un del nen a qui es vol empresonar, si no l'avatar continua sent com una superfície vuida.O, també pot ser que a la nina hi hagues algú esperant durant molt temps i havía d'empresonar a algú altre al seu lloc per poder alliberar la seva ànima.En quant a qui i per que ho feia no es del tot clar, pero en la meva opinió, la botiga va ser creada per algú amb males idees o amb una infancia sense amics i per això es va dedicar a empresonarlos amb ell per sempre. Quan l'home va morir, va entregar la seva ànima a la tenda per serne sempre el propietari i carceler.

    ResponElimina
  11. Hola sóc el Sergi,

    Jo crec que el dependent de la tenda deu ser una persona que no té gaires amics i com que no sap com fer-ne prefereix tenir ninots abans que persones.El problema es que aquesta persona s'ha anat fent "maligna" perquè per dintre deurà estar molt trist però no justifica que les altres persones inocents caiguin en la trampa de l'avatar.El dependent m'imagino que tindrà una càmara a la botiga amb un radiocontrol, de manera que controla els moviments de l'avatar i tota la botiga en si.

    ResponElimina
  12. Hola Marina soc l'Adrià.
    crec que aquesta botiga està encantada ja que cada vegada que algú escribia el nom a la paret de devant succeia un avatar respecte el rostre d'aquesta persona.
    També, crec que el que construis la botiga li deu haber posat alguna espècie de poders dolents per encapdinsar la nena dintre el ninot.
    A part crec que els ninots movien l'avatar de l'Alma per poder sortir d'aquella botiga.
    també quan surt el segon avatar penso que es perque serà la pròxima noia queentrarà dins la botiga.
    Bé això es tot fins demà

    ResponElimina
  13. Sóc la Marta. Jo crec que la botiga és un monstre en si, que vol les animes de les persones i que la paret que hi ha davant no té relació amb aquesta botiga però, cada vegada que el monstre veu que algú escriu el seu nom treu un ninot com ells,perquè s'extranyin una mica i tinguin curiositat per saber si són ells en veritat o no, i entrin a la botiga de manera que ell es pugui quedar amb la seva ànima dins del ninot que s'assembla a ells. Per això el ninot de la bicicleta xacava contra la porta per escapar-se.
    Adéu

    ResponElimina
  14. Hola sòc el Gabriel. Personalment penso que la noia es quedarà amb la forma del nino ja que quant entra dintre es queda sempre amb la mateixa postura i no es mou.
    Desprès la noia que surt al final del curtmetratge crec que és la següent victima del propietari d'aquella botiga.
    També crec que la paret que hi ha, on la gent escriu el seus noms, només és un adient afegit perque la gent vingui i escrigui el seu nom i així al girar-se trobarà el seu corresponent avatar.
    Desprès tinc unes preguntes que no sè la seva resposta que sòn les següens:
    -Qui mou a la nina?
    -Per què el noi que va amb bicicleta no mou el ulls? Per què tè una boca com la d'una titella com si pogues moure la boca? Per què quant l'Alma mira a tota la botiga des d'el prestatge en noi no hi ès?

    Ok dew !)

    ResponElimina
  15. Hola sòc el Fèlix!!!
    Jo crec que aquest vìdeo representa que nosaltres som com som i no tenim ningun doble. Al vidio la nena passa la seva ànima a la nina d'ella mateixa (avatar).L'aparador de la botiga te forma de boca , jo crec que aixó es un tret important, que representa que sels vol "menjar".Els ninos sòn de totes les èpoques i anys, ho se peks vestits.El que em crea una mica de comfusio es el segon avatar que apareix avans que la nena real

    Adeu i molta salut!!! XD

    ResponElimina
  16. Sóc el Carlos, crec que la botiga està posseïda pel dimoni i per això la entrada té cara de monstre, crec que pretén atrapar als nens que alguna vegada han fet alguna trapellada, la pissarra serveix per atraure als nens dolents perquè el dimoni sap que hi escriuran a la pissarra que hi ha al davant perquè són uns trapelles, el càstig és convertir-se en nino o nina i només pots veure i moure els ulls. Dins la botiga és pot veure ninots amb roba antiga, això vol dir que el dimoni porta atrapant nens desde fa temps.
    Al final posa una nina perquè sap que la nena passarà per allà i caurà en la trampa del mal.

    ResponElimina
  17. Hola, sóc el Iago, jo crec que el propietari de la botiga, en el passat li va passar una desgracia, i ho vol fer pagar amb els nens.
    Jop crec, que la paret on tots els nens hi escriuen el seu nom, no té cap relació amb que apareixi l'avatar, si no que el propietari de la botiga, ho fa perquè així, els nens al anar a escriure el seu nom, es fixin amb la botiga del darrere i així poderlos atrapar.
    Crec que l'últim ninot o avatar, és la segúent víctima de la botiga encantada.
    Responent a la pregunta de la roba, significa, que el propietari de la botiga, s'ha estat venjan molts més anys enrere.

    Adèu, Iago

    ResponElimina
  18. Hola a tots, sóc la Carla Grau.
    Jo crec que la botiguer no era gaire feliç o que simplement volia quedar-se amb l'ànima dels nens i nenes del poble. La botiga té la cara d'un monstre, així que ja es pot suposar que no es una botiga gaire agradable. Quan surt un ninot de dins de la botiga, ho interpreto com si fos el avatar del següent nen/a que acaba convertint-se en ninot després d'escriure el seu nom a la pissarra i, que per la roba que porten, que ja ho estiguin fent desde fa temps. Dins de la botiga el ninot que espera a la seva víctima es va movent perquè el nen o la nena acabi entrant a la botiga i ell es pogui apoderar de la seva ànima. Quan l'Alma toca el nas del ninot és com si la seva ànima passes d'estar dintre seu al cos del ninot. Tots els ninots que estan a les estanteries de la botiga, sons els avatars de nens i nenes que ja els hi havia passat el mateix que a l'Alma.
    Adeu i que us vagi bé 1r d'ESO

    ResponElimina
  19. Hola sóc el David L .
    Jo crec que el venedor de nines havia viscut durant un curt temps com a venedor i va decidir deixar la seva anima incomplerta com a cor de la botiga . Cada vegada que un nen fixa la vista en la botiga és com si et prenes una imatge i al instant crea un avatar teu.
    Totes les nines amb anima són petites parts de l'anima del venedor que és van recuperan i una vegada complerta el venedor tornaria a viure com a humà.

    ResponElimina
  20. Hola sóc la Laia:
    Jo crec que la pared de davant de la botiga la dissenyat el botiguer per tal de cridar l'atenció dels nens que escriuen el seu nom i veuen un ninot identic a ells.
    Però com pot ser que l'ultim ninot que apareix surti abans de que vingui la noia?
    La meva opinio esque aquella noia ja ha passat algun cop per allà i el seu ninot no li ha cridat l'atenció i el botiguer no es dona per vençut de que no pogui atrepar l'anima d'aquella noia.
    Adeu!!

    ResponElimina
  21. Hola Marina, sòc l'Agustín!
    Jo crec que la botiga es com una trampa, en aquest cas per a persnes, que vol atraure a l'Alma com ha atragut a moltes més persones que es poden veure a la botiga, i alimentar-se per dir-ho d'alguna forma, d'altres persones , cossos o animals convertint-los en figures per fer, la seva col·lecció, i suposo que deu tindre la botia vida pròpia.
    El que més m'ha encuriosit ha sigut que al final treu una altra nina d'una nena per agafar-la a ella tambè i que siguès una peça més de la seva "col·lecció".
    Gracies per dedicar un temps al meu comentari.
    Adèu!!!

    ResponElimina
  22. Hola Marina, sóc la Georgina.
    Jo crec, que el propietari de la botiga no va tenir una infància molt agradable.
    Suposo que no tenia amics i la seva única companyia eren els ninots.
    Per això quan ja és gran, obre la seva pròpia botiga i es venja.
    Ho fa, atraient a nens amb el seu avatar i d'aquesta manera els converteix en ninots. És el que li pasa a l'alma quan pasa per davant de la botiga que després d'escriure el seu nom a una paret junt amb altres més noms, apareix el seu avatar.
    Jo crec, que d'alguna manera, els altres ninots la intenten avisar del perill que pot arribar a suposar agafar el seu avatar, però l'alma no es dona conte del que li pot arribar a pasar. Ella va directa a buscar el seu ninot i, màgicament, aquest la xucla. Respecte a els noms escrits a la paret, crec que són de tots els altres nens que han pasat per allà i ara estàn tancats amb forma de ninot, en aquella botiga.
    La nina pelroja que surt després crec que és l'avatar d'una nena que està apunt d'arribar a aquell carrer i que com a tots els altres nens, caurà a la trampa.
    Adeu!

    ResponElimina
  23. Hola marina,sóc la Sandra.
    jo crec que la pissarra es una manera d'atraure els nens/nenes que pasen per aquell carrer.Quan han escrit el seu nom surt un avatar seu dins de la botiga.L'Alma interesada per agafar el seu avatar entra a la botiga.Quan es a dins hi ha un ninot amb una bicicleta que intenta surtir de la botiga, però de cop es tanca la porta,com si l'amo de la botiga no vulgues que surtis.La nena continua intentant agafar el seu avatar i de cop dos ninas la miren com si intentessin avisar-la.Però seguix intentanu.Quan la nena toca la nina s'uneixen i l'ALma queda dins del cos de la nina.Després surt un altre avatar d'una nena pelroja perquè quan passes una nena identica a ella fes el mateix que l'Alma.Jo crec que l'amo de la botiga es vol venjar d'alguna cosa i per aixo posa aquesta trampa amb els avatars pero poder atrapar a tots els nens/nenes que estiguessin contents.
    Adèu Marina.

    ResponElimina
  24. Hola Marina, sóc el Roger.
    Jo crec que el que treballa a la botiga és una persona que devia tenir una mala experiencia de la infància i ara u fa pagar amb els nens. Crec que lu de la pissarra es un estratagema perquè els nens vagin i escriguin el nom, però no és que quan algú escriu el nom surt l'avatar sinó que ja esta col·locat i que espera a que passi el nen/a i quan entri a la tenda i toqui el ninot es quedi atrapat dins seu.
    Crec que la botiga ha anat passant generacions de la familia del ara propietari i que per això hi ha tanta diferència entre la manera de vestir dels ninots. També crec que el següent ninot que surt és una nena que en un moment o altre apareixerà i així succesivament
    Bé, us deixo

    ResponElimina
  25. Hola Marina,sóc l'Albert Torres.
    Jo crec que la pissarra es una manera d'atraure als nens però que no serveix per res i que es una casualitat que molts nens hagin escrit el seu nom però també crec que hi ha altres que no l'han escrit i no se com però la tenda es com màgica i endivina qui pasara despres per aquell carrer,també crec que la l'avatar de l'Alma surt abans però que quan es canvia de llocs abans de que arribes l'Alma a la botiga l'avatar ja s'havia mogut per la tenda i quan arriva ella ja esta alla posat on al començament i ho dedoeixo per quan ve l'altre nena que surt el avatar i en cara no ha arrivat allai l'ùltima cosa que quan l'alma toca l'avatar es veuen unes imatges com l'Alma estigues estreçada i despres l'intercanvi de cososde la realitat a la d'un ninot i no hauria de ser al reves?i dues preguntes més perque no hihan adults? I que pasaria si vingues més gent junta? perque l'Alma venia sola.
    adeu MARINA i adeu 1r D'ESO

    ResponElimina
  26. Hola Marina, sóc l'Edgar.
    Jo crec que lo que passa en aquest video es, que hi ha com un tipus de persona cruel, que vol fer que els nens i nenes d'aquell poble es transformin en ninots de porcelana.
    Jo crec que la pissarra nomès es una atracció, suposo que al veure la pissarra pensaran " Es com la de la meva escola" i suposo que escriuran, i despres es gira, i de cop veu el seu avatar, si jo veies a algún ninot que s'asembles a mi jo l'aniria a agafar i a tocar, i això crec que va passar amb totes les nines i ninos de porcelana de la tenda, i que passara amb altres nenes i nens que en un altre futur li passara el mateix,nomes se que la seguent es una nena amb el cabell vermell.
    A10 Marina.

    ResponElimina
  27. Hola Marina.
    Sóc l'Elna i jo crec que el crometratje comença en que una persona escriu en una paret el seu nom, i al mateix temps, en la botiga de redera, fa una foto de la nena i en fa una còpia de la nena i en un ninot de porcellana.
    Desprès el que passa és que la nena veu la nina i és queda bocabadada i vol agafar-la. Finalment, aconsegueix agafar-la i es queda a dins del cos de la nena.
    Tot aixó deu passar perquè el propiadatri de la botiga vol com venjar-se de alguns nens que potser li van fer alguna cosa.
    I respecta al de la nena que surt al final, jo crec que la nena surt quan detecta que la persona vindrà.
    Adèu Marina.

    ResponElimina
  28. Hola Marina,sóc la Judit.
    Jo crec que tots els nens que son feliços posen en la pissara el seu nom,i l'Alma va fer just el mateix i justament quan es gira apàreix un ninot que es exactament igual a ella li dóna tanta impressió que vol agafar-lo.Però llavors veu que no el pot agafar per que no para de moure's i al final la pot tocar, i llavors en aquell mateix moment la Alma entra dins.A classe molts ens hem preguntat per que totes les demes nines que serian noies que havien sigut victimes abans anaven vestides antigues menys l'Alma.Jo crec que es per que el venedor que feia tot això canviava els vestits de les nines que venien per aquella època i les posaven roba antiga com si semblesi una botiga normal.Perque fa tot això per que jo crec que quan era petit va tenir una infancia molt dolenta i ara es vol venjar de tot el que li habien fet.Adeu Marina

    ResponElimina
  29. Hola a tothom!
    Sóc la Nia!
    Jo he trobat aquest curtmetratge de lo més extravagant, i enigmàtic.
    La veritat, es que, només llegint els comentaris dels altres hi han coses que tots opinem en comú, i considero que és això el que tenia en ment l'autor del curt.
    Des de que la noia Alma poseeix el cos de la nina, t'en adones de que tot allò ha passat amb la mateixa finalitat, i també el fet de que les nines que té al voltant també estiguin movent els ulls, et porta a la conclusió de que era una trampa.
    I que, les altres nines (suposem que també són posseides) també eren nois i/o noies que han caigut víctimes de qui sigui que controla la situació.
    També, deixant volar la ment, puc arribar a pensar que es tracta d'algun tipus de col.leccionista que té com a intenció capturar l'ànima (com ja diu el títul del curt "Alma") de qui li vingui de gust, i guardarla a dintre d'una nina/nino que tingui exactament el mateix aspecte físic que la persona a qui vol capturar.
    En tot cas, no m'atreveixo a dir que es un home, ni que sigui vell, o que hagi passat una mala infància, ja que el vídeo no en fa cap referéncia, però, pot ser el que tu vuguis que sigui, per això l'autor ho ha deixat com en mistèri, no?

    PD: M'han agradat els comentaris previs!

    Ciao

    ResponElimina
  30. Hola, jo crec que l'avatar de la botiga surt allà i que sap que algun dia la persona de l'avatar passarà per allà davant i que en aquell moment és quan s'activa el poder per aconseguir l'ànima. A la botiga es pot observar que hi ha avatars amb robes de diferents èpoques, això dóna més crèdit a la meva teoria. Jo crec que els noms que estan pintats són de persones que enntren a la botiga i els seu avatar els roba l'ànima
    Gerarg Monell 1rB

    ResponElimina
  31. Hola sóc l´Oriol.El Prats...
    Com he estat malalt m'han informat del que s'havia de fer i he mirat el curmetratge d'Alma.
    Aquest personatge misteriós s'adentra a una botiga que per mi sembla un lloc on tot és fred, està encantat i és misteriós.La nena desde que entra a la botiga està obsesionada en tindre el seu avatar.Com he dit abans és un lloc fred on molts del personatges que hi haviten, com el ciclista no hi volen ser.

    ResponElimina
  32. Hola Marina sóc l'Andrea he de dir que aquest curtmetratge m'ha agradat molt i si tingues que dir totes les idees que em passen pel cap no acabaria mai, però per a mi aquest curtmetratge em fa pensar... L'Alma és una nena normal i corrent que escriu el seu nom a una pissarra, jo cerc que aquesta pissarra té alguna connexió amb la tenda del davant que cada nen que escriu el seu nom es fa un avatar igual que ell, els nens son atrets per el ninot iguals que ells i entren a la tenda i allà al tocar al seu avatar son capturats dins d'ells, jo crec que es algun xi-flat que col·lecciona almes dels nens, per així que no hi hagi futur i no tingui que aguantar el soroll dels nens. Bè jo tinc moltes altres idees però aquesta és la principal

    ResponElimina
  33. hola marina soc el Max jo interpreto aquest curtmetratge molt trist i ple de foscor com els nens i nenes un darrera un altre van callen en la trampa , com quant toquen el seu propi ninot es transformen en ell , no es molt agradable veure aquest video , no es pot entendre com es que una cosa tan simple estigui enfonsada en la negrura , la foscor i la por .
    Max Garcia .1r A

    ResponElimina
  34. hola marina sóc la paula. Jo interpreto aquest curtmetratge que la botiga és un altre món. els ninots que hi han allaà ón els clons de les persones de fora, i quan entres alla ja no pots sortir. el noi/a el vere al seu clon li immpacte i es que els clons tenen un sentit que fa atreu-re els seus personatges per això el nen arriba a tocar-lo i es converteix en el ninot.

    ResponElimina
  35. Hola Marina,sóc l'Anri.
    Jo interpreto aquest curtmetratge com si una nena es sentia marginada,no tenia amics,no es consentrava a classe i tenia problemes a casa,no va aguantar més i es va penjar a la botiga del seu pare.Ell al veure la seva filla es va posar a plorar i va tancar la tenda,però l'esperit de la nena ancara era a la tenda,era un fantasma enfadat i va desidir juga a ser déu,i a atrapar els seus companys per sempre més,era una trampa,com si la nena fosi la aranya i els seus company siguin les mosques.
    Espero que no t'agis espanata,fins un alter.

    ResponElimina
  36. Hola Marina estava mirant pel la web i he trobat aquest vídeo.
    La veritat que fa molta por.
    M'han sorprès molt els comentaris jo que al principi no entenia bé.

    Kelly Zhen

    ResponElimina
  37. Aquest videò m'ha grada molt

    ResponElimina
  38. Hola Marina.El curtmetratge m'ha agradat molt. Es molt interessant,es impressionant.

    ResponElimina
  39. Jo Marina he interpretat aquest curtmetratge com els ninots com fossi un somni i la noia estava somiant i sempre a estat així.

    ResponElimina
  40. Hola Marina soc el Carlos Esteban


    Jo crec que el missatge subliminal és que no es pot tenir tot en aquesta vida,per exemple:
    Veus un....joc que t'agrada,i no pots esperar a tenir-lo,però saps que en poc temps treuen un millor,en aquell moment es,que faig?

    Però aquesta nena ha sigut atraguda per la tentació com tambè ho sera la pròxima....

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.