diumenge, 29 de gener del 2012

El valor de les paraules

Trobar les paraules adequades no és una tasca fàcil, però si important, no us sembla?


15 comentaris:

  1. Marina esta molt bé i m'ha agradat molt, a mes es
    molt impactant el canvia les paraules.


    Roger Lizaur Lopez

    ResponElimina
  2. Marina està molt bé simplement canviat les paraules del cartell
    és fantàstic.

    Pau Baquero Cabezas

    ResponElimina
  3. Esta molt bé demostra que només camviant unes paraules del cartell aconsegeix molt mes diners

    Lucas Pinilla

    ResponElimina
  4. Marina, on l'has trobat? És super maco, m'agradat molt, m'ha inpectat molt que amb un canvi de paraules tant petit puguis aconseguir moltes més coses de les que podies aconsiguir. Et fa reflexionar molt i averiguar altres maneres de parlar més enllà de el principal, et fa pensar una mica més de el normal.

    Ènia Prat Garcia 1r ESO A

    ResponElimina
  5. Marina està super bé que cambiant una frase li donin més importancia el senyor.

    Laia M.C

    ResponElimina
  6. Aquest video està molt bé perquè ens fa pensar en les coses que havagades diem, que dient-les d'unes altres maneres pot ser millor, pitjor, amb més o menys tacte...És molt maco veure com només canviant la frase a la gent li arriba més a la fibra sensible de la gent(per dir-ho d'alguna manera)és un vídeo genial.Gràcies Marina.

    Laia Pérez

    ResponElimina
  7. Marin aquest video és molt impactant, t'ensenya el diferent que pot reaccionar la gent depen de com t'expliques.
    M'ha agradat molt, és molt maco.

    Júlia Filella

    ResponElimina
  8. M'agrada molt el missatge del vídeo Marina, és molt emotiu. Costa molt trobar gent com la senyora que li canvia les lletres del cartell, però el millor és saber que tan sols canviant les paraules amb què dius quelcom, volent dir el mateix, pots canviar tot el teu entorn. Estic segura que ara començarem a mirar-nos les paraules amb què ens expressem amb més deteniment.
    L'únic que no m'agrada és que sempre tot ha de tenir alguna cosa a veure amb els diners. Amb tot, he de reconèixer que si jo fos cega, no crec que em veiés amb cor de ni tan sols sortir al carrer a demanar almoina, com fa l'home en aquest cas.
    No obstant això, un vídeo i un missatge fantàstics.
    Irene 3A

    ResponElimina
  9. Hola Marina jo et bolia dir la meva opinio sobre el curtmetratje i tanbé respondre't la pregunta, a mi m'ha agradat molt la manera en que la senyora ajuda a aquest home, i com la gent interpreta les paraules d'una forma o d'una altre. A mi m'ha inpactat molt perque aquell pobre home al final algú ha sigut capaç d'ajudar-lo i sembla que la altre gent el trobés inexistent.

    ALBA.MONFERRER.BLESA 1r ESO-A

    ResponElimina
  10. El curtmetratge m'ha agradat molt. Que canviant les paraules per donar-li una altra forma però el mateix sentit a una frase marca molta diferència. Jo crec que intentant dir el mateix però amb diferents paraules, un to adequat i el vocabulari adient, la gent s'ho pren de diferent manera i s'estalvien embolics.En el meu cas estava impacient per saber que li havia escrit la noia a l'home cec.El que no m'agrada a part del que ha comentat la Irene dels diners, és que la hauria de parar més atenció a persones invidents, perquè a vegades els deixem de banda o parlem com si no tinguessin els mateixos drets que nosaltres, ens pensem que ells són ignorants.
    Vers a això, m'ha encantat!!
    Mònica 1ESO A

    ResponElimina
  11. Hola Marina, aquest vídeo és molt bonic i a la vegada impactant. Et fa reflexionar molt, i et dons conte de que expressar-se és molt important i la gent, depenent de com t'expresis, es pot sentir d'una manera o d'una altre.
    Està molt bé aquest vídeo, d'on l'has tret, perquè segur que en aquesta pàgina deuen haver-hi molts vídeos super enteresants.

    Laia Ametller 1r ESO A

    ResponElimina
  12. Sí, Marina ens ho has de dir!!!!!! D'on treus aquests vídeos tan interessants, impactants i que et fan reflexionar??!
    Mònica Fort

    ResponElimina
  13. Esta molt bé Marina sobretot quan canvia de frase.
    Raúl Salmerón.

    ResponElimina
  14. M'encanta aquest vídeo, no sé a quantes persones li he ensenyat o enviat ja!! M'agrada moltíssim segueix penjant aquests vídeos tant interessants Marina!

    Alexandra Rodriguez 1 ESO -A-

    ResponElimina
  15. Marina és súper macoo! La veritat és que és veritat. Canviant paraules es canvia el món. M'encantaa!

    Mar Balseiro 1r ESO B.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.