diumenge, 9 de novembre del 2014

La carta III

Barcelona 7 d'octubre de 2014

Benvolgut senyor que va inventar les mates.


Li escric aquesta carta perquè li vull preguntar el perquè se li va acudir inventar les mates. No és que digui que no són importants, però les podria haver fet més faciletes no?
El cas és que, està bé, això de sumar, restar, multiplicar i dividir però podria haver parat en aquell moment ,perquè si en una cosa sóc molt dolenta és en les mates.
Es va haver d'inventar les divisions d'una xifra, que no costen; es va haver d'inventar les divisions de dos xifres, que costen més. Però perquè es va haver d'inventar la de tres....?!
El problema que tinc és que també, a sobre de inventar-se les mates , va haver d'inventar, també, els problemes , i aquí sí que la va fer grossa. En els problemes si que em poden preguntar el que sigui que no entendré res de res.
I és clar, també es va haver d'inventar les arrels quadrades, l'àlgebra, les equacions i tota la resta de coses difícils.
També vull dir-li que a molta gent, no li agraden les mates, o sigui que d'orgullós no en pot estar gaire. Quasi el 99% de la gent expressa que no li agraden les mates i només l' 1% que queda són els que encara no saben que és dividir entre tres xifres.
Així que, abans d'inventar-se les mates, podria haver inventat, per exemple, un mòbil transportador de persones o una tele en la què pots agafar els productes que hi anuncien o moltes coses més.
Però, es clar, vostè es va haver d'inventar les mates, amb tantes coses que hi ha en el món per inventar!

Espero que això l'hagi fet reflexionar sobre les conseqüències dels seus actes.

Atentament,
                                                                    Ruth Ferrer Sagarra 1r d'ESO B

5 comentaris:

  1. Jajajajaja m'ha agradat aquesta carta. Vull dir, estic del costat de la Ruth, però les mates segueixen sent importants a la vida.


    Karelys Zhen (1er d'ESO A)

    ResponElimina
  2. M'ha agradat molt


    Marc Alvarez 1r ESO A

    ResponElimina
  3. També m'ha agradat molt

    Patricia Gonzalez (1er eso A)

    ResponElimina
  4. M'ha agradat molt és molt original

    Mireia Moya (1r Eso B)

    ResponElimina
  5. tens tota la raó! Si que són poc faciletes... :)

    Mar gonzàlez (1 eso.B)

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.