dijous, 21 de maig del 2015

Fears ( o despendre's de les pors)



 Què creieu que simbolitzen o representen les ombres que acompanyen els personatges del curtmetratge?

30 comentaris:

  1. Doncs jo crec que al principi del video pot semblar que las sombras poden portar la mala sort però en canvi al final del video surt que el noi té un accicendt i quant surt la sombra li salva la vida així que sembla que tambè pot ser una sombra que dongui bona sort.
    Paul Tixier
    1r ESO A

    ResponElimina
  2. Jo en canvi, crec que les ombres són les pors de cada persona, de fet, el nom del curtmetratge "fears" vol dir pors o temors.
    Normalment a tu t'entra por a alguna cosa quan has tingut alguna mena de trauma, per això surt que quan està al hospital li donen una, ja que l'acaben d'atropellar. Però també t'expliquen que les pors no sempre són dolentes perquè al tenir-les pots reaccionar davant d'alguna situació perillosa i evitar fer-te mal.

    Irene de la Varga 1ºESO A

    ResponElimina
  3. Tots nosaltres portem a sobre dubtes i temors que ens acompanyen. A vegades són el resultat d'una experiència dolenta o a vegades estan a la nostra ment (imaginació).
    Al curtmetratge són les ombres que representen els nostres malsons fets realitat. Aquests temors ens fan ser prudents i estar a l'aguait. El protagonista és valent i decidit per això no té ombra, però davant l'accident rep el millor regal: una mica de seny i precaució que li estalviaran ensurts al llarg de la vida.

    Francesc Sànchez 1r ESO B

    ResponElimina
  4. Jo crec que les ombres representen les pors i a mesura que tens més por l'ombra et consumeix.
    Però el protagonista no te por fins que té l'accident i jo crec que li donen una ombra perquè es dongui conta de que no totes les pors son dolentes
    Maria del Mar Sanchez 1ESO A

    ResponElimina
  5. Jo crec que les ombres simbolitzen el temor de cada personatge i quanta més temor la persona pateix més conseqüències a causa de la por. Però a la persona que té un accident li donen una ombra de por per acompanyar-li a tot arreu, perquè es doni compte de que tindre por no és dolent sinó que també et prevé de coses que et poden passar. Perquè la por la tens per les coses que passaran després del que faràs, és com si sabessis les conseqüències i si són dolentes pots tindre precaució i no fer-les, però a vegades la fem molt gran per coses insignificants.

    Paula Díaz 1r ESO A

    ResponElimina
  6. Jo crec que tots tenim pors i aquestes ombres que t'acompanyen t'ajuden a superar.les. Perquè al principi hi ha una noia que li fan por els ascensors i la ombra para l'ascensor perquè intenti superar la seva por i afrontar-la com és degut.

    Joel López 1ESO B

    ResponElimina
  7. Les ombres que acompanyen a les persones del curtmetratge són els temors que tenim cadascú, i crec que els temors que tenim ens poden salvar, encara que no ho sembli.
    Clàudia Olmos
    1r ESO A

    ResponElimina
  8. Aquelles ombres que surten a la història simbolitzen les pors i els temors que tenim cadascú. Tot i que no ho sembli, quan t'agafa una por per quasevol cosa que t'ha passat, en el cas del vídio l'accident, aquella por o temor et fa reflexionar sobre el que vas fer malament i et fa actuar amb més cautela i prudència perquè no torni a passar.

    Sergi Lupón 1ESO B

    ResponElimina
  9. Les ombres que acompanyen els personatges són les pors i les inseguretats de cadascú, però, que algun dia aquella por o temor ens pot salvar la vida.

    Estela De Febrer
    1r Eso A

    ResponElimina
  10. Jo crec que les ombres representen les pors, inseguretats o defectes que tenen les persones. Al primer home li feia por parlar en públic i per això tenia una ombra que li impedia parlar, la dona tenia por d'anar amb ascensor i per això les ombres li produeixen més pànic del que té quan s'atura l'ascensor, o el home forçut que li fan por els ratolins, i la por vol fer que s'enfronti a les seves pors. L'últim noi és massa agosarat i per això quan l'atropellen pel seu defecte li donen una ombra i al final aquesta ombra és el qui li salva la vida. O sigui, aquestes ombres fan que t'enfrontis a les teves pors, inseguretats o que vegis els teus defectes.

    Clara Laviós
    1er d'Eso A

    ResponElimina
  11. Les ombres són les pors de cada personatge. Per exemple, a la noia de l'ascensor, la por (l'ombra) l'ofega. Però a l'últim noi, quan l'atropellen té una nova por, i gracies a això quan l'estan apunt d'atropellar es salva ja que té por. Això vol dir que les pors en part són bones.

    Arnau Pérez 1r A

    ResponElimina
  12. Les ombres representen les pors de les persones . Un exemple és la dóna que li fan por els ascensors,justament s'he li atura a ella. Però el noi que al principi es fa un selfie l'atropellen i adopta una nova por què al final l'acaba salvant.

    Albert Soler 1rB

    ResponElimina
  13. les ombres son les pors de cada persona, el protagonista al principi no té por així que és un imprudent i l'acaben atropellant, però després si que té por i aixó el fa ser molt més prudent i mirar abans de passar el semàfor.

    Martí Rebull 1er B

    ResponElimina
  14. Les ombres representen les pors de les persones. Les pors apareixen quan al personatge li pasa alguna cosa. Un exemple és que abans de ser atropellat per un cotxe no tenia por, però desprès va començar a tenir por i a fer-ho tot amb compte.

    Aramis Ilyasov 1Eso B

    ResponElimina
  15. Les ombres que acompanyen als personatges són les pors que tenen.
    Al principi el noi no té ninguna por, però quan és atropellat per un cotxe i se'l emporten al hospital li apareix la por a ser atropellat, però aquesta el salva de ser atropellat de nou.

    Pol Benedicto
    1 ESO A

    ResponElimina
  16. A mi, les ombres, més que pors em semblen inseguretats.
    A la noia del ascensor per exemple: quan el ascensor anava bé, la noia tenia molt poca inseguretat i quan es va aturar, la inseguretat va créixer cada vegada més i més.
    El mateix passa amb el personatge principal: està tant segur d'ell que es pensa que no hi ha perill, però al tindre l'accident, va començar a tindre més prudència i això li ha salvat la vida.

    E. Fabian Neferu ESO 1B

    ResponElimina
  17. Jo crec que les ombres son les pors de la gente i que les ombres quant tens por, etc fan que tinguids mes por encara perqué si el passa una altura cegada ja sàpigues que ver i puguis superar les tevés pors .
    Elena Martínez
    1 ESO A

    ResponElimina
  18. Les ombres representen les pors interiors de cada persona que acostumen a crear-se a causa dels traumes. En el vídeo es veu que en els moments traumàtics es on les pors creixen i es fan fortes, però en canvi també es veu que en cas de que estor-ni a repetir l'acció que va crear el trauma, la persona sabrà com reaccionar davant el perill perquè no li torni a passar.

    Marcel Peña
    1 ESO A

    ResponElimina
  19. Les ombres representen les pors de cada persona, en el curtmetratge veiem que abans de que el senyor sigui atropellat, no tenia l'ombra però al final li donen una, ell no l'agafa, no la te en compte fins que s'adona que si no va amb una mica de por prendrà mal però també veiem que si tens excessiva por t'ofega, com aquella senyora de l'ascensor.

    Ruth Ferrer

    1ESOB

    ResponElimina
  20. Jo crec que les ombres representen les pors de cadascuna de les persones, i qu totes en tenim una. Les pors poden ser bones o dolentes. Les pors es creen a partir de coses que passen a la vida. I si ja t'ha passat una cosa, i hi torna a passar, ja sabràs com reaccionar després.

    Karelys Zhen 1r ESO A

    ResponElimina
  21. Jo crec que les ombres representen pors davant d'un problema com per exemple el senyor del ratolí té por del que passaria si el ratolí el mosegés ,o per exemple la senyora del ascensor que té la por de quedar-se tancada(potser té clastofobia)...I el protagonista no té aquesta por ,fins que ,quan té l'accident, li apareixen mil dubtes de que li podria passar per tant,els dubtes davant d'un problema i crec que el protagonista els experimenta en el moment en el que esta en el hospital i per aquest motiu apareix la sombra.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Marina ,sóc la Claudia Salla de 1r D'ESO B

      Elimina
  22. Les ombres representen les pors de cadascú, tothom té alguna. El protagonista al començament no té cap por hi això fa que sigui un imprudent i que no tingui els perills en compte, fins que l'atropellen. Com a ell no li ha passat res traumàtic, ja que no té pors, passa en vermell sense mirar i l'atropellen. El temps a l'hospital i el dolor fan que es creï una por. al recuperar-se ja té una ombra que l'acompanya, i en el moment de tornar a creuar, la por l'atura i el salva. Això simbolitza que ell té por de ser atropellat i és més prudent.

    Alex Balasch 1r ESO B

    ResponElimina
  23. Jo crec que les ombres no són molt bé la por, sinó que són coses que et fan tindre inseguretat a les coses que tens por. Un molt bon exemple és el de l'ascensor. La noia té molt de pànic, i les ombres li fan tindre inseguretat. Igual que el noi, que està segur que no li passarà res, i l'atropellen. Quan està al hospital, li donen la ombra i aleshores, apareix la inseguretat.

    Adrià Gonzàlez
    1ESO B

    ResponElimina
  24. Jo crec que les ombres simbolitzen la por , les persones que surten en el vídeo tenen por d'alguna cosa , a mesura que la van superant la por els va convertint amb persones més fortes però, si encara la seva por va augmentar, la por els consumeix. El protagonista de la història quan li passa l'accident s'adona que també pots tenir inseguretats , perquè s'han d'anar superant les teves pors poc a poc.

    Aixa Nadal Simón (1r ESO B).

    ResponElimina
  25. Jo penso que les ombres representen la por, però a la vegada la prudència, ja que, quan tens por d'una cosa estàs més pendent dallò i és menys probable que et passi. En el vídeo es veu com hi ha persones que a mesura que es posen més nervioses i neguitoses i llavors la por les consumeix.

    Chloe Colchero Leblanc 1er B d'ESO

    ResponElimina
  26. Jo crec que es la por que t'acompanya,que et va perseguint. Per exemple quant la por li atrapa la boca aquell noi perquè te por al parla en públic,o la noia del ascensor.I el noi "Crec" que mai té por fins que aquell mateix dia li passa o del accident de cotxe i està al hospital i li ve la por.
    Penso que es dolent, però avagades pot tambè ser bo perquè et fa pensa i donar-li mil voltes i desprès no es res

    Abril Magem Rico
    1er Eso B

    ResponElimina
  27. Jo també crec que es la por, però la por mig bona mig dolenta ja que el que et fa es ajudar-te quant tens por de alguna cosa. Y el noi protagonista es un noi feliç que fins que no arriba aquell dia en que li atropellen no te por.

    Ruben Albaladejo
    1r ESO B (grup petit)

    ResponElimina
  28. jcvbl jikjmxxl,hghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhgvcfjknjbj klcm ljdjvklmvhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.