dilluns, 17 d’octubre del 2016

Qui és l'autor de la veritable història del capità Garfi?




La veritable història del capità Garfi


Sinopsis

El 28 d'abril de 1829 neix un nen que podria canviar la sort d'Anglaterra: és el fill il·legítim del rei Jordi IV, i per això ha estat allunyat de la cort. Exiliat a les Índies Orientals, du sempre a sobre un rellotge antic, l'únic lligam amb el seu passat. James Fry, que és així com es diu, s'embarca amb només tretze anys i comença la carrera de pirata que el convertirà en l'home més buscat de tot l'Imperi. Passarà a la història com «el jove lord», «el descalç», «el príncep dels mars» ... Però ningú sap que ell és el Capità Garfi.

10 comentaris:

  1. Hola Marina, bona tarda el lloc i l' any de naixement d'en Pierdomenico Baccalario va ser 1 de març de 1974 a Italia Acqui Terme, Piamonte. Profesió és periodista i escenógraf. Títols de les sèries de novel·les són Los Guardianes del tiempo i Ulysses Moore.El títol de l'obra que va guanyar el premi Batello a Vapore va ser La Strada del Guerreiro. el aspecte de l'autor que m'ha sorprès ha siguat és que fos escenógraf

    Iker Campillo 1 d'ESO B

    ResponElimina
  2. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. El lloc i l' any de naixement d'en Pierdomenico Baccalario va ser 1 de març de 1974 a Italia Acqui Terme, Piamonte.La seva profesió és periodista i escenógraf. Títols de les sèries de novel·les són Los Guardianes del tiempo i Ulysses Moore.El títol que va guanyar de l'obra el premi Batello a Vapore va ser La Strada del Guerreiro.M'ha sorpres que hagi nascut a Italia.

    Sergi Novosselov 1 d'ESO A
    Font:wiquipedia

    ResponElimina
  4. Hola,Bona tarda Marina

    P.D Baccalario es un escriptor, periodista i escenógtaf de 42 anys nascut l'1 de març de 1974 a Acqui Terme,Italia. Escriu noveles juvenils de diferents gèneres, fantasia,misteri...
    Va començar a escriure desde petit, a l'escola, quan feia veure que prenia apunts i en realitat estava escrivint histories.

    Emma Cano i Cruz 1 ESO A

    ResponElimina
  5. Bon dia Marina,
    P.D Baccalairo va nèixer el 1 de març del 1974 a Itàlia. A part de escriptor era periodista i escenògraf. Totes les series i novel·les que ha escrit són:Los guardianes del tiempo i Ulysses Moore. El títol de l'obre en què va guanyar el premi Batello a Vapore va ser La Strada del Guerriero.
    La cosa que més m'ha sorprès ha sigut que hagi estat periodista i escenògraf.
    Marc Joan Gadea
    1 eso a

    ResponElimina
  6. Bon dia Marina,

    P.D Baccalairo va néixer el 1 de març del 1974 actualment té 42 i nascut a Itàlia. També de ser escriptor es periodista i escenògraf.
    També a escrit altres noveles juvenils com: Los guardianes del tiempo o Ulysses Moore. Va guanyar el premi Batello a Vapore amb La Strada del Guerriero.
    Lo que m'ha sorprès es que sigues nascut a Italia

    Sara Estorch
    1 ESO B

    ResponElimina
  7. Hola,Bona nit Marina,
    Pierdomenico Baccalario va néixer el 1 de març de 1974 a Italia i es un escritor italia especalitzat en la literatura juvenil,el periodisme i la escenografia.
    Va começar a escriure desde molt jove i ha creat jocs de rol i es llicenciat en dret.També va guanyar el premi Batello a Vapore amb La Strada del Guerriero.

    Clara Tixier
    1 ESO A

    ResponElimina
  8. Hola Marina.
    P.D Bacalario va néixer el 1 de març de 1974 a aqui terme, piamonte, Itàlia,i es un escritor italia. La seva professió a part d'escriptor, tambés és especialitzat en la literautra juvenil, el periodisme i la escenografia. El títol del premi batalló és la strada del Guerriero.
    Els títols de les series de novel·les són Los Guardianes del tiempo i Ulysses Moore.
    La cosa que més m'ha sorpres és que és va graduar en Dret i que la seva passió li va néixer a l'escola, perque a l'escola ell feia veure que aprenia apunts, però ell estaba escrivint les seves primeres històries.

    Anna Feng Casaus
    1 ESO A



    ResponElimina
  9. Bona nit Marina P.D Baccalairo va nèixer el 1 de març del 1974 a Itàlia. A part de escriptor era periodista i escenògraf. Totes les series i novel·les que ha escrit són:Los guardianes del tiempo i Ulysses Moore. El títol de l'obre en què va guanyar el premi Batello a Vapore va ser La Strada del Guerriero.

    Albert Fort
    1ESOA

    ResponElimina
  10. Pierdomenico Baccalario va néixer a Acqui Terme, Piamote, Italia, el dia 1 de març del 1974.

    A part d’escriptor, també és periodista i escenògraf. Ha escrit molts llibres, però els més famosos son «Els guardians del temps» i la saga de «Ulysses Moore». L’any 1998 Pierdomenico Baccalario va guanyar el premi «II Batello a vapore» (el Vaixell de Vapor) gràcies a la novel·la «La Strada del Guerriero».

    El que més m’ha sorpres es que dona classes a l’universitat de Pisa (Scuola Normale Superiore).

    Maria Blanes
    1r ESO B

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.