divendres, 26 d’octubre del 2012

Tard (1r B)



:)
Per què creieu que és important fer les coses quan toquen?

14 comentaris:

  1. Hola Marina, sóc el Roger.

    Jo crec que és important fer les coses quan toquen perquè si no després se't acumulen, o després no tens temps de fer-ho.

    Aquesta és la meva opinió.
    Gracies.

    ResponElimina
  2. Perquè desprès no tens temps de fer-ho o per qualsevol altre motiu, jo també penso com el Roger, és molt bó fer els deures al dia, perquè desprès te'n duus una sorpresa.

    Paula Perellón
    1r Eso A

    ResponElimina
  3. Hola Marina sóc el Guillem Corominas.

    Per a mi és important anar fent les coses quant toquen perquè així ja està fet i ja no t'hi has de preocupar. També, jo crec que pot ser un bona manera d'anar habituant-te i així no prendre-tho tant a pes.
    Gràcies.

    ResponElimina
  4. Hola Marina sóc el Victor Lopez:

    Per a mi es important fer les coses a temps per treure't un pes de sobre i no tindre preocupacions, sobretot perquè pensar que ja téns les obligacions fetes t'aporta un benestar, ja que el temps que et queda, pots dedicar-ho a el que tu t'agradi.
    Gràcies.

    ResponElimina
  5. Hola Marina , sóc la Cristina Cámara

    Per a mi fer les coses quant toquen és important ,perquè sinó després pot ser que vulguis fer unes coses però no pots perquè has de fer unes altres.
    Jo prefereixo fer-ho tot amb temps per així poder fer altres coses i no haver de pensar quan faré això i quan faré allò

    ResponElimina
  6. Hola Marina , sóc el Nathan
    És molt important fer les obligacions que tens que fer dia a dia , perquè sinó no tens temps de gaudir i passar-t'ho bé amb les coses que t'agraden més.

    ResponElimina
  7. Hola, sóc la Laia Meca
    És important fer les coses amb temps perquè sinó tu deixes tot per el final, pero sempre ho deixem pel final tot els que no ens agraden. Sempre es millor fer les coses amb temps les que t'agraden i les que no t'agraden, perquè sinó les que no t'agraden encara t'agradaran menys.

    Aquesta es la meva opinió
    gracies

    ResponElimina
  8. Perque sino et pots perdre coses molt importants... coses que potser et serviran d'alguna cosa en un futur...O potser perque despres s'acumula tot i no temps temps, et poses nervios/a, i coses aixi


    Marta Palomero

    ResponElimina
  9. Es important fer les coses al moment ,perquè si no s'acomulan , et poses nerviós i t'estresses i també per que si les deixes per l'ultim moment no podràs fer coses teves,com quedar amb els amics...
    Òscar H.

    ResponElimina
  10. Jo diria qué s'haurien de fer a temps,perqué si ho deixes tot pel final,la feina s'acumula i t'estresses molt,i això fastidia molt i no tens tems per fer el que t'agrada.



    Carlos.E

    ResponElimina
  11. Jo crec que és molt important fer les coses a temps perquè sinó, et posen més coses t'enfades no saps que fer estàs estresat, i descargues l'ira amb algú que no s'ho mereix.



    Enric P.

    ResponElimina
  12. Les coses s'han de fer a temps, pel respecte. Pel respecte cap a les altres persones. Perquè si per exemple arribes tard a un lloc, sigui important o no, i hi ha gent que t'espera, doncs és una falta de respecte contra aquestes persones. També és per l'acumulació i l'estrés. Bé, aquesta és la meva opinió. Sento haver fet tard la publicació, potser no la veus perquè son casi les 12, però quan ho vegis, que sàpigues que he fet els deures.

    Mar Balseiro

    ResponElimina
  13. La meva opinió, és que s'han de fer les coses a l'hora que toca. Un dels motius és, perqué et pots perdre coses que valen la pena.Les coses, emocions o altres, s'han de viure, val la pena.

    CLÀUDIA RAU

    ResponElimina
  14. Jo crec com tots els altres que s'han de fer les coses quan toquen, perquè no s'acumulin i desprès fer coses que t'agraden més o que et van bé per la vida. Perquè et pots arribar a estressar molt.

    Laia Castillo
    1r ESO A

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.