diumenge, 17 d’abril del 2016

Relat amb frases fetes II

Una família molt especial

Hola sóc en Marc, i estic escrivint això per presentar-vos a la meva família. Som una família curiosa per dir-ho d'alguna manera. La meva mare es qui talla el bacallà en aquesta família. El pare li té una mica de por. Bé, la veritat es que jo també li tindria. El pare té assumit que si arriba a casa més tard de les 9, ha begut oli. Algun cop que ha arribat per aquelles hores, la mare li ha cantat les quaranta. El pare i jo tenim bona relació, sempre el puc convèncer, és bufar i fer ampolles. En canvi amb la mare...
Sempre ho vol tot perfecte, i sempre hi troba pegues. A més vol passar temps amb mi, però no tenim moltes coses en comú. Sempre que intentem mantenir una conversa agradable, ella trenca el gel amb quan estudiaré i temes així.
El meu germà petit és poc intel·ligent. Per dir-ho d'una manera suau. Li costa molt lligar caps, i sempre està a la lluna. Sempre que fa qualsevol cosa, els pares el feliciten.
Em surt fum del cap quan intento comprendre el comportament del meu germà. Sempre que els pares li parlen, fa com si sentís ploure. Inclús quan el feliciten! El pare diu que són coses d'adolescents, diu que a mi també m'arribarà.
Sempre em fa enrabiar. Fa poc em va dir que quan penso sortir de l'armari. Tot i que no sé què vol dir, només veure'l partint-se el cul, em sortia foc pels queixals.
L'altre dia el pare és va comprar una tele que li va costar un ull de la cara. La mare li va dir que perquè no li havia dit res, i que ja l'estava tornant. Al principi el pare li va plantar cara, però després de mitja hora de discussions, el pare va treure la bandera blanca. La veritat és que sempre que el pare té alguna iniciativa, la mare li tanca les portes.
Sempre hem diuen que sóc un tros de pa. La veritat és que sempre intento ser amable amb la gent, menys amb el meu germà gran. Sempre diuen que hem de portar-nos bé entre germans, però si tingués la oportunitat de deixar al meu germà al mig del desert no ho dubtaria. I crec que el sentiment és mutu.
L'altre dia vaig treure un set a l'examen, i em van estirar de les orelles.
En canvi, al cap de dos dies, el meu germà gran va fer campana i no li van dir res!
Bé, no serem una família perfecta, però quan es tracta de preparar festes...
Hi tenim la mà trencada! La setmana passada era la festa del meu germà petit, portàvem mesos planejant-la. Però a l'últim moment vam tindre que fer un canvi de plans.
En un tres i no res li havíem fet una festa increïble. Quan ho va veure, se li van quedar els ulls com taronges. S'ho va passar bomba! 

No tindré la família perfecta però me l'estimo molt! 

                                                                                       Pau Martí 1r d'ESO B


10 comentaris:

 1. Molt bo el text, m'ha agradat molt!

  Adrià Allué
  1 ESO A

  ResponElimina
 2. Que guai Pau! És molt divertit!

  Mar Guasch
  1 ESO A

  ResponElimina
 3. Molt bé,interessant!!

  Ferran Gonzàlez
  1ESO A

  ResponElimina
 4. Molt bé,interessant

  Ferran Gonzàlez
  1ESO A

  ResponElimina
 5. Molt divertit aquest text de frases fetes! M'ha agradat molt, estan molt ben elegides les frases!

  Alejandro Fernández
  1ESO A

  ResponElimina
 6. Pau, molt divertit el text !! M'ha agradat molt !!

  Andrea Muñoz 1r d'ESO A

  ResponElimina
 7. M'encanta el teu text Pau! Es veu que tenim els dos un aire familiar, oi?

  Carla Gironella 1 ESO A

  ResponElimina
 8. M'ha agradat molt el text pau

  Erola Fernandez

  ResponElimina
 9. Molt xulo el text Pau

  Marina Martínez Gil 1r ESO B

  ResponElimina
 10. Molt entretingut Pau, bona feina!!

  Anna Méndez ESO1B

  ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.